×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Previous Next

Siinä missä viime vuonna agilityn SM-kisat juostiin kaatosateessa ja vesilammikoissa, niin tänä vuonna keli olikin sitten aivan päinvastainen. Hervoton helle ei ollut toivelistalla, mutta onneksi kisapaikalta löytyi odotteluun varjoa ja viilennykseen vesipiste. Lappeenrantaan tehtiin nyt vain päiväretki, ei lähdetty perjantaille kokeilemaan alustaa ja Kodaa en enää yksilökisaan sunnuntaille viitsinyt ilmoittaa. Koda pääsi siis fiilistelemään vain joukkuekisaan ja Riemu samoin, sillä kun ei tulosten puolesta ollut mahdollisuuttakaan osallistua yksilöihin.

Pari viikkoa taisi olla treenailuista taukoa. Tällä viikolla päästiin treenaamaan normaalisti. Ja viikonlopulle ekstratreenit, jotka vaihtui lennossa epiksiin :D

Previous Next

Menneen viikon aikana on orientoiduttu Kodan kanssa uuteen viikkojärjestykseen. Vaihdoin vaihteeksi epämääräisen työn säännölliseen kokopäiväduuniin. Maanantai oli sen verran uuvuttava, että agitreenien sijaan mentiin vain metsään ja ei kaduttanut yhtään. Muut viikontreenit mentiin kyllä sitten ihan normaalin lukujärjestyksen mukaan ja viikon päätteeksi oli kisatkin kalenterissa.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.