×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Rally-tokoepiksissä

Pari viikkoa taisi olla treenailuista taukoa. Tällä viikolla päästiin treenaamaan normaalisti. Ja viikonlopulle ekstratreenit, jotka vaihtui lennossa epiksiin :D

Keskiviikon tokossa Koda oli mallia lentavähollantilainen ja ääntäkin lähti. Tehtiin seuraamista ja käännöksiä, molemmin puolin. Hienosti, todella hienosti Koda teki vaikka hallille tultiin kaasupohjassa ja viimeiselle vartille hirveällä kiireellä. Lisäksi tehtiin pari ruutua ja kaukokäskyt. Ruutu oli kivaa ja onnistui hyvin vaikkei ihan takalaitaan asti pysäytys osunut. Kaukot toimi moitteetta.

Torstain rally-tokossa tehtiin rataa missä oli heti lähdössä yksittäinen hyppy, kolmen hypyn sarja joka suoritettiin ulkokurvista (sääntöjen vastainen, kyllä) ja putki. Sekä tietysti näiden kaikkien ohituksia ja paljon muutakin. Täysi rata täynnä tekemistä. Koda vähän lensi ja ääntä lähti. Teki kuitenkin hyvin, pääasiassa siististi ja esteillä pysyi lapasessa. Hyppy + sivulla peruutuskombo toimi yllättäen hienosti. Käytösruudussa meillä oli Rommi jota kohti mentiin vielä hyppyjen kautta ja ihan vierestäkin ohitettiin. Hirveä paniikki meinaa aina edelleen iskeä, kun on uroksia kentällä, mutta Koda teki hyvin eikä ollut mielessäkään karkailu. Oikean puolen vaikeat käännökset onnistui mukavasti, jatkuva hinkkaaminen tuottaa vähitellen tulosta.

Tänään aamulla varasin hallin, että mennään vähän agiliitämään. Hallin pihassa olikin paljon autoja ja kuulin, että Korkeavireellä on rally-tokoepikset. No heti kysymään, että onko tilaa! Ja mikä munkki, mestariluokassa oli yksi peruutuspaikka johon päästiin ja joka oli heti aamun ensimmäinen luokka eli ihan passeli aika meille. Käytiin lenkillä ja omalla kenttävuorolla vähän treenaamassa muutamia liikkeitä (jätettiin se aksa kokonaan väliin). Rataan tutustumisessa sanottiin tuomari Tarulle, että on sitten tiukka arvostelussa, jotta saataisiin mahdollisuuksien mukaan realistinen käsitys siitä miten meni.

Koda oli suoritusvuorossa heti toisena ja kenttää kohti mennessä haukkui... Koko rata oli käsijarrussa roikkumista enempi tai vähempi, paikoitellen ihan maltilla kyllä. Pari päivää aikaisemmin treenattu hyppy + peruutus ei tänään sitten toiminutkaan. En tiedä oliko edessä olleella putkella tekemistä vai oliko vaan niin kierroksilla, että pakki ei oikein löytynyt. Uusittiin, kun Koda lennähti ihan sivulle vinoon ja eipä se uusittukaan nyt sieltä parhaasta päästä ollut. Putken jälkeen unohdin vissiin katsoa eteeni, koska seuraavan tehtävän suoritin vähän liian kaukana vaikkei siitä lopulta pisteitä mennytkään. Edessä puolenvaihto vaikeampaan suuntaan onnistui vaikka pompun kautta menikin. Saksalainen käännös oikealta ei tänään lähtenyt, jäi vissiin puolenvaihdot päälle. Käytösruudussa asento oli edessä seisten ja Koda pysyi hyvin vaikka kerran vaihtoi tassujen paikkaa ja loppua kohti alkoi häntä vispaamaan yltyvää vauhtia. Kokonaispistemäärä lopulta 78/100 eli oikeissa kisoissa olisi saatu hyväksytty tulos! Videolle olen laittanut mitä vähennyksiä meni (jos ne ei näy, niin vaatii tekstityksen päälle laittamisen).

Loppu päivä menikin pihalla puuhastellessa, kun yhtäkkiä tulikin kesä ja melkein kaikki on tekemättä. Koda sai välipalaksi ekaa kertaa tälle kesälle luun ulos, maistui!

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.