×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Oho! SERT-A!

Vuoden ekat agikisat olivat heti 2.1. Ja kun kisat ihan lähellä tutussa hallissa, niin mikäs sen mukavampaa :) Tavoitteena oli taas hyvät lähdöt, Kodalle tilaa kepeille ja onnistuneet kontaktit.

Kisapäivänä piti olla vapaapäivä, mutta jouduinkin töihin. V-käyrä oli ihan kohtuullinen... Onneksi aikataulut olikin tällä kertaa niin, että maksit olivat heti aamusta. Aikataulu vielä muuttui, kun kisat alkoivat tunnin myöhässä. Loppu päähän tästä tuli vähän painetta, kun takaraja oli, että auton pitää olla kotona viiteen mennessä. Eli saattaisi olla, että viimeinen rata jäisi juoksematta.

Medejä oli ilmoittautunut joka radalle noin 45. Ensimmäisen radan, hyppärin, tuomaroi Salme Mujunen. Tavallisesta poikkeava ja äärihauska putkihurjastelu :) Lähtö onnistui hienosti ja samoin kepit. Aikaa paloi pitkiin kaarteisiin monen monessa kohtaa, joten aika riitti nollalla kahdeksanteen sijaan. Nollia tuli kyllä tältä radalta melkoisen paljon, taisi tulla 19kpl, joten sikäli sijoitus oli ihan ok.

Loput kaksi agirataa tuomaroi Kari Jalonen ja ne helpon hauskat hurvittelut loppuivat siihen :D Päivän toinen rata lähti sujumaan oikein kivasti, A:n jälkeen Koda harhautui väärälle hypylle ja sitten taas loppu rata meni mainiosti. Ensin en hoksannut, että miten se Koda ajautui väärälle esteelle, mutta sitten tajusin, että juoksin A:lla liian pitkälle ja siten peitin näkyvyyden oikealle hypylle. Tuntuu sattuvan aika usein, että katson koiraa ja juoksen liian pitkälle ja olenkin sitten ihan väärässä paikassa...

Kolmas rata oli siinä ja tässä, että juostaanko. Juostiin sitten kuitenkin. Kodan suoritus vuoro oli puoli viideltä, joten nippanappa ehdittiin rata juosta, äkkiä kamat kasaan ja jäähdyttelyn kautta kotiin nilkka suorana. Oltiin jopa minuuttia vaille viisi kotipihassa :D

Kolmannen radan lähtö vaati säätämistä, Koda nousi seisomaan ja jouduin käskemään takaisin istumaan. Sitten kivasti liikkeelle, tosi hienot kepit, "ihan ok" A ja puomi. Ennen viimeiselle suoralle kääntymistä tein takaaleikkauksen myöhässä ja Koda pyörähti renkaan takana itsensä ympäri ennen kuin oikea suunta löytyi. Unohdin vaihtaa puolta ennen keinua, joten ei muuta kuin vastuu Kodalle ja juoksin miljoonaa tekemään sokkarin ja loppusuoraa maaliin. HUH! Pikainen kurkkaus toimiston puolelle, että mitä tuli. Nolla ja sijalle 2. Noh, suurin osa menemättä, tulee sieltä nopeita nollia. Taru lupasi ottaa Kodan kisakirjan talteen, niin saan sen sitten maanantain treeneissä.

Hyvillä mielin siis kisoista kotiin, taas kaksi nollaa kolmesta, joten tosi hieno suoritus! Kotona nopea Kodan hyysäys, vaatteiden vaihto ja Jessen kanssa kohti sählyvuoroa. Pikkasen jalka jo painoi kentällä, kun olin jo viideltä aamulla noussut ja ollut koko päivän jaloillani... Sählyn jälkeen kotiin tullessa puhelin soi. Taru soitti, että oli sitten käynyt pokkaamassa Kodan agisertin! Tippa tuli linssiin auttamatta, oltiin se kakkospaikka pidetty sitten kuitenkin!

Video kahdesta ensimmäisestä radasta. Viimeisestä ei ole videota, kun kuvaajaa ei helposti löytynyt, mitä tuuria :D

Päivitän vielä myöhemmin tarkempia tuloksia ja sertikuvan :)

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.