×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Helsinki KV - Erittäin Hyvä

Tänään käväistiin Helsingissä KV-näyttelyssä. Mukana neljä koikkeria, tuomarina Hannele Jokisilta. Tälle tuomarille ollaan tosiaan yritetty mennä useamman kerran siinä onnistumatta. Nyt onnistui.

Sääennuste lupasi sateetonta säätä, mutta Helsinkiin saapuessa vettä satoi ja sitä riitti sitten oikeastaan kehän alkuun saakka. Parkkipaikat olivat täynnä ja jouduttiin jonnekin liki kilometrin päähän. Homman kruunasi, että unohdin kärryt kotiin ja jouduin kantamaan koko matkan romuja (eli häkki, tuoli ja täysi reppu).

Ennen kehää Koda odotti nätisti häkissä. Oltiin siis noin puolitoista tuntia ennen paikalla, ihan turhaan niin aikaisin, kun matka meni sukkelasti. Noin puolisen tuntia ennen kehää lähdin Kodan kanssa kävelemään ja yritettiin virittäytyä kehää varten. Koda oli ihan laama. Se vain valui kohti maata, nuuhki ja nuoli nurmikkoa. Nakkia se katsoi ikään kuin jonkin sumuisen kooman läpi. Parin nartun kanssa moikkaaminen sai lopulta kooman hälvenemään ja olemukseen skarppiutta.

Kehään mennessä tuomari sanoi harjoitustuomarille (?), että tämä alkaa olla jo liian iso ja raskas. Juostiin kerran ympäri ja siitä sitten pöydälle tutkittavaksi. Koda tykkäsi tuomareista kovasti, häntä heilui ja pari pikku pusuakin taisi livahtaa. Kuultuja kommentteja pöydältä; "oletpas sinä reipas veteraani" ja "tämä on melkein kuin springerspanieli". Tässä kohti jo arvasin, että tänään ei tuloksilla todellakaan juhlita :D Sitten vielä kierros ympäri ja edestakaisin. Kodan ravi oli vähän sinne päin, kun nurmi veti nenää puoleensa. Seisominen meni ihan ok, suht paikallaan malttoi ja häntä heilui iloisesti.

"Iso kokoinen reipas veteraani. Vahva pää.
Turhan pyöreä kallo. Kaunis ilme.
Riittävästi kulmautunut edestä & takaa.
Erittäin voimakas luusto. Voimakas runko.
Oikeanlainen karva, muttei parhaassa kunnossa tänään. Liikkuu hyvin."
Suhtautuminen tuomariin: käsiteltävissä.
VET EH, VEK1

Kritiikki karvasta oli meille aivan uutta. Ilmeisesti tämän tuomarin makuun karvaa olisi saanut olla runsaammin ja paljon pidempää? Muut koirat olivatkin muhkeampiturkkisia ja pokkasivat Erit.

Rop ja rop-vet sijoitukset menivät Jescalle, Ilolle puolestaan vsp kera cacibin ja Kossille eri1.

Tällaistä tänään. Parin viikon päästä kokeillaan onnea Riihimäellä :)

Loppuun kuva keskiviikon kisoista. Anu oli napannut muutaman kuvan Kodasta, joten laitetaan tähän niistä yksi :)

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.