×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Poikkeuksellisen päheetä rally-tokoa!

Kodan aktiivinen viikonloppu jatkui sunnuntaina rally-tokokisojen merkeissä. Heti aamusta oltiin paikalla, jotta ehdittiin rauhassa käymään kävelyllä ja otettiinpa lämmittelyksi leikkimielinen mölliratakin (mukana ei-niin-virallisia kylttejä). Kaikki oli ilmeisen kohdallaan planeettojen asentoa myöten, koska Koda rallatteli aivan käsittämättömän hienon radan ja tuloksen!

Onneksi oltiin päivän toinen koirakko, niin ei ehditty ottaa paineita muiden tuloksista, koska niin siinä olisi käynyt. Ensimmäisen ryhmän aikana kävi hyvin selväksi, että kyseessä ei ollut mikään helppo rata. Tuloslistalla oli kovin runsaasti nollautuneita tuloksia ja useita viivoja eli hylkäyksiä ja keskeytyksiä.

Päivän päätteeksi Koda saikin pokata koko kilpailun toisen sijan ja palkinnoksi saikin oikein hauskan vinkuvan ankan. Ja sitä on sitten nyt kaksi päivää vinguteltukin vähän joka välissä. Pisteitä saatiin huimat 98 ja kaksi menetettyä pistettä ei harmita yhtään, koska en edes ymmärtänyt, että tehtiin virheitä... Täytyy pyytää viisaammilta tulkinta apua... Tehtävä 2: -1p vino ja tehtävä 16: -1p kontr. Tuomarin kommenteissa luki lyhyesti ja ytimekkäästi "Hienoa työtä!".

Ja tässäpä sitten video todisteeksi.

{YouTube:www.youtube.com/watch?v=BnbTYwi80nw}

Kodalla alkoi tällä viikolla totuttelu uuteen päivärytmiin. Osa-aikatyökuvio vaihtui nyt kokoaikaiseksi, joten Kodan yksinolotkin samalla lisääntyy ja säännöllistyy. Itse saankin sitten uusia haasteita, kun yritän päästä sisälle verhoilijan työhön!

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.