×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Vuoden viimeiset kirjaukset

Pienet tiivistelmät mitä ennen joulua ja joulun jälkeen on ollut meneillään... Harrastuksista Koda on saanut pitää taukoa. niin agilitystä kuin rallystakin. Etenkin jälkimmäisen kohdalla tauko on ollut avian paikallaan, koska syksy meni kisakunnon hinkkauksessa ja sitten niissä kisoissakin. Nyt oli hyvä taukoilla ennen kuin aletaan vääntää avoimen luokan tehtäviä kuntoon. Agilityn kohdalla tauko tuli vähän mälsään saumaan, kun juuri päästiin takaisin kuvioihin tosissaan. Mutta ehtiihän sitäkin vuoden vaihduttua.

Pari viikkoa sitten tuli käväistyä Lontoossa ja Koda oli reissun aikana keksinyt pientä hauskuutustakin. Jonain yönä oli herättänyt Jessen kolme kertaa ja vienyt ulos, mutta ei sitten kuitenkaan oikeastaan ollutkaan hätä. Ilmeisesti joko syönyt jotain kummaa tai sitten muuten vain urpåili? Koda osaa vähän huonosti pyytää ulos, yleensä kävelee vain levottamasti ympäriinsä, mutta nyt oli keksinyt tuijottaa Jesseä muutaman sentin päässä naamasta... Oli kuulemma ollut jokseenkin erikoista herätä useamman kerran, kun aina silmät avatessa näkyi vain kaverin sieraimet :D

Menopäivänä järkkäsin matkaseuralle yllärinä iltapäiväteen. Paikkana Piccadillylla sijaitseva Hotel Café Royal ja mieletön Oscar Wilde Bar oli nappivalinta. Pari tuntia meni mukavasti ahtaessa napaan herkkuja pianistin säestäessä... Suosittelen!

Muutoin en juuri kuvia ottanut. Kameraa ei ollut edes matkassa, joten harvat räpsyt oli iPadilla otettuja. Käytiin kurkkaamassa mm. Hyde Parkin Winter Wonderland (vähän pettymys), Harrods (odotetusti ryysis), Buckinhamin palatsin vahdinvaihto (sää suosi!), The Shard (72. krs), Big Ben, Tower Bridge jne. pakollisia. Mulle ainoa oleellinen etappi oli Fortnum&Mason, josta sain kaiken mitä halusinkin (teetä lähti mukaan montaa sorttia). Waterstonesilta luulin saavani tietyn kirjan, mutta enpä saanutkaan (otin sitten vaihtoehtoista lukemista kuitenkin). Puolitoista viikkoa ennen joulua Lontoo oli aivan turvoksissa. Lauantai-iltana Oxford Streetillä kulkeminen oli aika kamalaa, ihmiset mateli yhtenä valtavana massana eteenpäin! Mutta kivaa oli, shoppailtua tuli sopivasti, sää oli kiva joka päivä ja Heathrowlla ehti vielä hieman pyöriä ostoksilla ekstraa, kun lento oli tunnin verran myöhässä.

Joululahjoja Koda sai maltillisesti. Onnistuin olemaan ostamatta yhtään lelua, joten Koda sai vain hieman purtavaa (sonninsudilla täytetyt luut oli hitti). Ja paljon lunta. Lumi on nyt aatosta asti ollut kova juttu, Kodalla valahtaa jalat alta joka kerta ulkona... Vähemmän huvittavasti lumi tuntuu tekevän myös kuuroksi. Aika ärsyttävää oikeastaan. Lisäksi pari päivää ennen joulua sain tiedon, että meille vapautui rally-tokon treenipaikka. Vuoden alusta pääsemme siis treenaamaan rallya avo-voi -tasoisessa ryhmässä VAU:ssa.

Tänään taisi olla viimeinen päivä tätä lumisen talvista maisemaa, kun lämpötila alkaa valua plussan puolelle. Kuva on otettu eilen, pakkasta oli -20 ja yhden jälkeen jo melko hämärää vaikka taivas olikin pilvetön. Aika sinisiä kuvia tuli, mutta en jaksanut säätää (varsinkaan tuossa pakkasessa).

Perinteiset mitä-tänä-vuonna-tehtiin ja ensi-vuoden-tavoitteet kirjoitelmat jää nyt kirjoittamatta. Koska ei vaan huvita :D Ja toisekseen ei niissä oikeastaan ole hirveesti kirjoitettavaakaan. No okei lyhyttäkin lyhyemmin: Vuoden 2014 tavoite (toive!) oli saada Koda kuntoon ja tämä toteutui. Vuoden 2015 tavoite on pysyä terveenä ja harrastella sitä mikä millonkin huvittaa, sen suurempia ei tavoitella :)

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.