×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Koda melkein astumispuuhissa

Melkein, muttei ihan. Koda kävi tänään Tampereella Palolahden pakeilla spermatestin ja pakastuksen merkeissä. Aikataulu venyi heti aamusta ja kaikkiaan kolmisen tuntia klinikalla vierähti. Daamiksi Kodalle osui staffinarttu, mutta ei Koda turhan tarkka ollut rodusta...

Ensimmäinen keräys alkoi puuhakkaasti, mutta lekurin tulo mukaan muistutti Kodaa ihan liikaa siitä, että tosiaan ollaan aina niin kamalassa eläinlääkärissä. Tulosta tuli kyllä, mutta vähän laisesti. Sitten käytiin kävelyllä ja odotettiin uusintaa. Koda selvästi rentoutui ja alkoi uskoa, että tällä kertaa ei lääkäri leikkaa päätä irti. Satunnaisille ihmisille piti esittää hessuhopoa ja yrittää pussata naamoja (yöks...) ja nyt sai ihan vapaasti muista koirista innostua ilman ruotuun komentamista. Toinen keräys oli paljon parempi kaikin puolin vaikka se härkkivä lääkäri oudoksuttikin (muut ihmiset oli vaan kivoja).

Lopuksi saatiin tietysti tulokset. Hyvää tavaraa kaikin puolin, eikä pakastuksen kestävyyskään ole ongelma. Tuotokset jäi samalla pakkaseen, josta tarpeen tullen siemeniä sitten löytyy. Nartun kanssa Koda oli herrasmies ja määrätietoisen oloinen ja tiesi kyllä mitä tehdä.

Nyt Koda nukkuu sikeästi ja varmaan miettii, että joku juttu ei ihan mennyt kuten se oli ajatellut...

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.