×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Lyhyet kuulumiset

Kuulumisia lyhyesti. Kiireissä ollaan kirkkaasti voiton puolella. Toissa viikolla pidin opinnäytetyön seminaariesityksen, ei mennyt suunnitelmien mukaan, mutta ihan ok kuitenkin. Samalla kirjotin kypsärin pois alta. Viikon päätteeksi käytiin luokan kanssa syömässä loppusuoran kunniaksi. Kodan Rimalta ostettu putkikin on pesty ja odottaa kunnostamista, kun vaijerit kurkistaa parista kohtaa. Mutta Kodalla oli pesupuuhissa hauskaa, kun sai rallata putkea ja leikkiä vähän vedelläkin.

Viime viikko meni sitten Kiinassa. Jännitys oli maanantina aikamoinen, mutta lentokentällä se sitten loppui kummasti. Tiistaina kukonkiekaidun aikaan lento oli Shanghaissa, josta parin tunnin autokyyti Suzhouhun. Pahoinvointilääke unohtui ottaa ja kun kyyti oli melkoista sekoitusta oli olo kohtalaisen kaamea, välillä onneksi nukahdin. Siitä suoraan alkoi työviikko, mikä oli ihan tiivis rutistus.

Kiinasta päällimmäisiä asioita mitä nyt tulee mieleen. Koko viikko oli pilvinen ja sitä myöten viileämpi, n. +25. Ilmankosteus ihan kamala, olo koko ajan inhottava. Ilma saasteista sakeana, näkyvyys koko ajan tosi utuinen. Ekana päivänä haju tunki nenään, sitten siihen alkoi tottua. Työ oli työtä Kiinassakin ja kiinan tiimi mukavia tyyppejä täynnä.

Ruoka piti tottakai syödä puikoilla, onneksi se ei ollutkaan ihan mahdotonta vaikka sujuvaksi en kyllä omaa syömistä puikoilla vielä kehuisi... Työpaikan ruoka oli ihan ok ja ravintoloista saatiin tosi hyvääkin ruokaa. Kiinalainen tapa syödä ravintolassa on tosi kiva ja tosi hauskaa meillä olikin, porukalla tilattiin vaikka mitä ja kaikki sai syödä kaikkea. Toki niitä suorastaan kaameitakin valintoja osui, mutta vaikea etukäteen tietää. Syöminen oli tuolla kyllä tosi edullista. Aika kasvisvoittoisasti syötiin, koska kana oli lintuinfluenssan vuoksi ihan nounou, kohdalle osuneet kalat maistuivat liikaa mudalle ja lihansyöjät taisi vältellä lihaakin rotanlihauutisointirn vuoksi.

Toimiston ja hotellin lisäksi ei juuri muuta ehtinyt näkemään. Maisemien katselu rajoittui autokyytiin ja hotellin ikkunan näkymään. Parina iltana shoppailtiin, ostoskeskus In City oli edullisempi ja Times Square sitten kalliimpi ja huisin iso. Jotain pieniä juttuja tarttui mukaan, muttei mitään erikoista. Viimeisenä iltana tuli kokeiltua kiinalainen jalkahieronta, melkoisen kipeitä kohtia jalkapohjissa olikin ja perusteellisesti ne tuli hierottua. Suosittelen kyllä muillekin.

Lentokentällä vielä viimeiset ostokset. Shanghain Pudongin lentokenttä tarjosi yllättävän suppeat shoppailumahdollisuudet. Kymmenen tunnin paluu lento tuntui ikuisuudelta. Uudet leffat tuli kai kaikki katsottua. Finnairin ruuat oli kyllä kamalat, terkkuja vaan siihen suuntaan, että petraamisen varaa olisi...

Eilen iltapäivällä lennon saapumisen jälkeen ruokaa nassuun ja 14h unta palloon. Tänään sitten vaan ollaan oltu. Koda oli viikon Jessen hoidettavana ja Sanna on käynyt ulkoiluttamassa melkein joka päivä, kun Jesse on tehnyt megapitkiä päiviä. Koda ei ollut juuri piitannut vaikka poissa olinkin, ottanut vaan ilon irti ja nukkunut mun tyynyllä kaikki yöt. Nyt toki nyhjää kyljessä kuten aina muutenkin.

Pari kuvaa lopuksi. Aika laiha kuvasaalis...


Suzhouta hotellin ikkunasta (21. krs), loppuina päivinä sumua oli niin paljon, että yhtään rakennusta ei näkynyt.


Samasta ikkunasta kuva toiseen suuntaan illalla.


Kotona Koda oli aika symppistyyppi. Ei sillä, ainahan Koda on tämmöinen "iilimato" :)

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.