×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Agilityä ja muuta tavallista

SM-kisojen jälkeen Koda pääsi heti alku viikosta treenaamaan. Koutsimme oli poissa ja treenit tuurasi Pasi. Vauhdikasta, hauskaa eikä ihmeellisyyksiä ja rimat mineinä. Kodalla virtaa riitti ja tarkasti teki hommia. Kontaktit kisojen jälkeen sikahienot vaikka kuinka vedätti ja paljon pelätty keppien avokulma vaikealta puolelta aina oikein ja putki-kontaktierottelut toimi ja vauhdilla sekin. On se ilo tietää, että kyllä me sittenkin kotona osataan :D

 

Sitten Koda saikin pitää pari vapaata ja muutenkin oli leppeä meininki koko loppu viikon. Juhannuksena oltiin kotona ja itsellä iski aivan kaamea siitepölyallergia päälle eli silmät turvoksissa, nenä turvoksissa ja niistää sai taukoamatta. Joitain kuvia otin Kodasta. Mm. tämmöisiä spurttikuvia.

Juhannuspäivänä käytiin kävelemässä Huovilan puistossa. Paikallisen kesälehden mukaan piti olla jotain ohjelmaakin, mutta eipäs ollut tai sitten aika oli tykkänään väärä. Isoimman lammen ympärillä kuului kummallinen napse joka paljastui sitten sammakoista lähteväksi, niitä taisi olla tosi paljon! Kuvia otin taas, mutta sen kummemmin en ole niitä käynyt läpi. Tässä yksi.

Juhannuksen jälkeen oli taas treenipäivä. Kodan kanssa päästiin treenaamaan sateeseen. Onneksi ei siinä vaiheessa vettä kovasti satanut, mutta vettä kentällä kyllä oli runsaasti. Pääsi olosuhteet yllättämään ohjaajankin, kun eipäs tullut mieleen, että koiran lyödessä keinun maahan sitä mutaa ja kuraa lentää melko runsaasti ja melko ylös. Sitä lentää ja sitä oli sitten silmissä saakka. Hauskaa oli ja Koda teki hienosti taas töitä säästä pätkääkään piittaamatta.

Niin ja molempina viikkoina tehtiin tokoakin muutama kerta. Pari viikkoa oli vissiin taukoa kokonaan merkin tekemisestä ja sepäs olikin loksahtanut melko mukavasti Kodan nuppiin. Hieman tuli hihkuttuakin, kun huomasin koirapojan noin vain pyyhkäisevän merkin taakse 9 metrin päästä! Pari kertaa on nyt tehty ja pisin matka on ollut 14m. Toki valtaosa toistoista on edelleen lyhyeltä matkalta ja välillä on oikea paikka hakusessa. Voi olla ihan silkkaa perseilyä, että kiertää merkin ja tulee sen ohi, koska oikeakin paikka löytyy, kun into on kohdallaan.

Tällä viikolla aloitin taas töissä eli palasin samaan paikkaa missä olin keväällä pari kuukautta. Kesä menee Li-Ningin parissa ja syksyllä siirryn Rukan puolelle, sporttivaatetta molemmissa siis. Tällä hetkellä Helsigissä on menossa yleisurheilun EM-kisat ja enpä vielä viime viikolla tiennyt sinne suuntaavani, mutta huomenna menen katsomaan kisaa, kun siihen kerran lippu tarjottiin :) Paitsi, jos sataa vettä. Säävaraus siis :D

Eilen sain magneettikuvauksen tulokset. Tadaa, ei selässä mitään vikaa, lääkärin sanoin oikein ilahduttavaa katseltavaa. 5-vuotta sitten sanottiin, että pullistuma se on ja kielto tehdä silloista työtä enää ikinä. Entäs kinttu sitten? Ei sielläkään mitään vikaa, ainoastaan turhan paljon nivelnesteitä päkissä joka on seurausta jostakin. Kivat kuvat, kivut jatkuu, katsellaan sitten syksyllä jatkoa.

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.