×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Agiliitoa Janakkalassa

Sunnuntaina oli vuorossa kisat Janakkalassa. Sää oli taas ennusteiden mukaan epävakaista joten sai ihan miettiä mitä kaikkea sitä mukaan pakkaa. Medejä oli ilmoittautunut nelisen kymmentä kahdelle radalle ja tuomarina meillä oli (taas!) Anne Savioja joka oli piirrellyt vallan hauskat ja jouhevat radat joissa oli hieman purtavaakin (ainakin meille). Koikkereita oli mukana muitakin; mineissä Foxy ja medeissä Ella, Kiia ja Aida.

Kodassa selvästi huomasi, että edellinen päivä oli vienyt hieman virkeyttä, koska poitsu oli koko reissun hipihiljaa omassa yksiössään vaikka usein aksapaikalla tuppaa tulemaan hetkittäin mölinöitä. Ekalle radalle lähtiessä sää oli sopivan lämmin, kuiva ja aurinkoinen. Rata meni kivasti ja yritin vapauttaa kontakteilta nopeasti, paitsi puomilta jossa pidin pidempään ihan vain siksi, että 2on2off valui niin pitkälle. Keppien kohdalla tuli ohjaukseen suunnitelman muutos ja sitten sekoilin niiden jälkeen sen verran, että seuraavan hypyn rima tuli alas. Radalta siis vitonen ja sijoitus tosi mones. Aikaakin jäi hieman -4,04s ja nopeus oli 3,9m/s. Sijoitus 15.

Sitten olikin parin tunnin odottelu. Ja vettä alkoi tulla pienissä kuuroissa kunnes toisen radan aikana taivaat aukeni ja vettä tuli aivan kaatamalla! Kisat keskeytyivätkin hetkeksi, kun ilmeisesti ajanottolaitteet sekosivat veden vuoksi. Muutamaa koirakkoa ennen meitä sade lakkasi onneksi. Kenttä oli sen verran mainio, että se ei ollut vesimassoista mennyt miksikään. Koda oli ihan litimärkä tottakai ja vissiin sai siitä jonkin ihmeellisen virtapiikin. Se pisteli menemään ekstravauhtia ja kontaktit kusi aika lahjakkaasti. A:lla ehdin vielä vapauttaa, keinu oli siinä ja tässä, mutta puomilta tuli ihan rehellisesti läpi ja tuomari nosti vitosenkin siitä. Ja ilmeisesti tuon takia meni oma rytmitys sekaisin ja lopun melko simppelissä hyppykuviossa pakka hajosi ihan täysin ja hylly tuli kolmanneksi viimeisellä esteellä, kun mentiin hyppy väärään suuntaan. Olisi ollut hauska nähdä mikä oli aika, mutta sitä ei hyllylappuihin kirjattu. Videotakaan ei tältä radalta ole, koska en kaatosateen takia kameraa kellekkään yrittänytkään tyrkätä.

Ei tuosta vikasta radasta tullut kyllä sitä toivottua hyvää fiilistä seuraavalle viikonlopulle ja tällä viikolla ei päästä treenaamaankaan enää. No, saas nähdä miten tästä eteenpäin...

{youtube:www.youtube.com/watch?v=T1todMRdxdo&list=UUNhSJPJewH7ieLLSrY9b0xg}

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.