×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Koikkerien erkkari 2012

Kaksi vuotta meni nopsasti ja koikkereiden oma erkkari saatiin pystyyn toista kertaa. Koiria oli ilmoitettu mukaan lähes sata ja tuomaroinnin hoiti hollantilaiset Lydia Erhart (urokset) ja Diana Striegel (nartut). Sää piti koko päivän jännityksessä, mutta sade alkoi onneksi vasta päivän lopulla loppukehien aikaan.

Koda sai olla mukana ihan koko rahan edestä, kun oltiin aamulla aikaisin paikalla tuomassa tavaroita ja järjestelemässä paikkoja. Kodan oma esiintymisvuoron koittaessa päivä oli jo pitkällä, mutta hyvin Koda jaksoi odottaa omassa yksiössään ja ottaa rennosti.

Sain esittää myös ihanaisen Aurin (Muskettikoiran Xenia) jonka kanssa ei ihan kaikki mennyt kuin Strömsössä, mutta tulos kuitenkin EH4 kivalla arvostelulla. Kiitos Tarulle ja Pirjolle luottamuksesta ja tsemppiä jatkoon!

Hieman ennen omaa vuoroaan Koda sai käydä kävelyllä ja tavata tuttuja sekä tutustua uusiinkin ihmisiin ja koiriin. Kodan pään pisti aivan pyörryksiin mm. pikkuneiti Gimma (Estaikas Gossip Girl) jo oli todella ihana sen lisäksi valtavan nopeasti ympäriinsä sinkoileva sähikäinen, niin että Koda oli ihan ihmeissään sen kanssa! Heti perään Adya (Bonita Laika v.d. Kooiker Hoeve) tuli ja ihastutti myös niin kovin :)

Valiouroksia oli paikalla 18kpl eli ihan kehän täydeltä. Kodasta taas näki, että hauskaa oli ja häntä heilui koko ajan, mutta niin heilui koko koira muutenkin. Ei minkään laista malttia vaan jatkuvaa tanssahtelua eestaas. Pitäis vissiin treenata, jos mielisi homman sujuvan kuin elokuvissa? Innolla odotin pitkää arvostelua joka erkkareissa on tapana ja aamupäivän koirien paperit olivatkin täyteen. Meille kokonaiset kolme ja puoli riviä. Ihan tuttuja juttuja, ei mitään yllätyksiä suuntaan eikä toiseen. Laatuarvosanaksi ERI ja siinäpä se sitten olikin. Koda sai valiouroksista ainoana menolipun Kaunein pää -kilpailuun, josta olin tosi iloinen. Pitkään sitä kisaa jouduttiinkin sitten vielä odottamaan ja siinä ei sitten ollut enää niin nöpö nuukaa sen pönötyksen kanssa. Ja jos mahdollista, niin häntä heilui entistä vinhammin! Kisassa taisi olla mukana kymmenen koiraa eri luokista ja aika uskomatonta, että Koda valikoitui jatkoon parhaan nartun kanssa jolle sitten hävisi tuomareiden pohdinnan jälkeen. Mutta aika lähellä oli kyseisen kisan voiton uusiminen :) Sava (Whisdecoy Savanna Paris) oli lopulta koko näyttelyn ROP, joten huonolle ei missään nimessä hävitty - onnea voittajalle!

Kodan arvostelu:
" 5,5 years. Excellent type. Strong dog, lovely head.
Good eyes, ears & earrings. Excellent body.
Nice orange red color. Good coat & tail.
Moved with drive." VAL ERI
Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä

Onnittelut kaikille päivän aikana menestyneille ja tuloksiinsa muuten tyytyväisille!
Päivä oli todella mukava ja kooikerväkeä oli kiva tavata!

Illalla oltiin vasta kotona ja Kodan kanssa mentiin aikaisin nukkumaan seuraavan päivän agikisat mielessä...

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.