×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Fyssarilla ja rauhallista eloa

Viime viikko hujahti rauhallisissa merkeissä.

Näyttelyn jälkeisenä sunnuntaina Koda pääsi hallille mukaan ja tapasi siellä Saijan. Kodan mielestä auto on sen verran vakava asia, että edes tuttua Saijaa ei sinne laskenut ottamaan poikaa ulos, mutta kun emäntä itse otti karvaisen kaverin autosta ulos, niin Saija sai vallan iloisen vastaan oton. Koda saikin sitten tehdä vähän tottista ja muuta mukavaa Saijan kanssa. Koutsaamisen jälkeen ajelin Kodan kanssa pellolle, jossa poitsu sai pinkoa höyryjään!

Torstain agiliidot skipattiin, koska pitkästä aikaa Koda pääsi fyssari Annakaisan käsittelyyn. Hyi hyi kuinka menikin aivan luvattoman kauan edellisestä kerrasta! Koda oli ihan intopiukassa ja ennen käsittelyä piti suorittaa asiaan kuuluvan tervetimis hyörinät pusujen kera. Ja aivan liikaa sitä virtaa oli muutenkin matkassa eikä millään olisi poitsu jaksanut maata aloillaan. Milloin hyppäsi väkkäränä ylös ja milloin taas esitteli vatsan alustaan. Tiedossa olikin jumia keskiselässä siinä tavallisessa paikassa ja lisäksi  pienempi jumi löytyi oikeasta reidestä. Lopuksi Koda sai vielä nikamaväleihin ja lihaksiin laseria ja tässä vaiheessa löytyi se rauhoittuminen. Annakaisa parka joutui kärsimään Kodan nuolemishimosta ja Koda tunki muutenkin mahdollisimman liki makaamaan. Laseri tuntui tavalliseen tapaan Kodasta oikein mukavalta ja silmät alkoivatkin luppasta ja kovasti haukoitutti kans. Seuraava huolto varattiinkin vielä ennen erkkaria ja toinen ennen messaria eli huolletaan hieman tiuhemmin.

Sunnuntaina Koda ei päässyt hallille mukaan, koska jouduin Kodan treenaamiseen varatun ajan etsimään hallin avaimia paniikin omaisesti! Edellisenä viikonloppuna olin laittanut avaimet hyvään talteen. Liian hyvään. Avaimet löytyi kuitenkin ajoissa ja porukka pääsi treenaamaan, mutta Koda ei. Kotiin palattuani tein pihassa kolmella hypyllä lyhyitä kieputuksia ja kunnon spurttauksia ja Kodalla oli oikein kivaa. Haukkua piti tietysti ja vähän nauratti, kun pensasaidan takaa kuului naapurin lasken juoksua ja huuto "karhu tulee!". Mistä ne tietää, että "karhuveli" asuu täällä?! :D

Viikonloppuna tein Kodalle myös uuden takin ja Koda joutui monta kertaa sovittamaan ja olikin tosi "iloinen". Tästä eläintestatusta tuotoksesta kuva:

Tänä aamuna lenkillä tuli vastaan sellainen masiina jota varmasti moni hurtta voisi säikähtää. Traktori, ok niitä nähdään usein. Mutta sillä oli perässä iso peltinen koppi joka rämisi ja paukahteli korvia huumaavasti, niin että kapealla tiellä ohittaessa teki mieli tunkea sormet korviin. Kyseessä taisi olla jokin esihistoriallinen aurauskeppien laittamis kone! Kodaa ei edelleenkään tuommoinen jaksanut hetkauttaa, vilkaisi vain silmäkulmastaan ja jatkoi haistelua koiven nostelun kanssa. Jotenkin mieltä lämmittävää, että ihan hevillä ei tuo koirapoika hätkähdä mitään uusia eikä omituisiakaan juttuja vaan jokapaikkaan voidaan mennä stressaamatta. Viikonloppuna moni koikkeri oli käynyt MH-luonnekuvauksessa ja toivon mukaan mekin vielä joskus sinne päästään. Olisi ihan älyttömän mielenkiintoista nähdä toimiiko koira siellä siten miten itse on ajatellut ja kuinka paljon oma jännitys sitten asiaan vaikuttaa, koska en jaksa uskoa, että osaan siellä olla jännittämättä.a

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.