×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Koda Savitaipaleella RYP-2!

Lyhyesti lauantain kuulumiset. Koda lähti lähes vuoden näyttelytauon jälkeen Savitaipaleelle ryhmikseen ihan vaan fiilistelemään näyttelyyn. Mukaan otettin ess junnutyttö Pamela. Aamu oli melko eläväinen ennen lähtöä, kun koirat touhottivat ja Koda oli aivan mielissään, että ennen kuulumatonta lauantai-aamuna ennen kukon kiekaisua tulee tyttövieras! Siitäpä sitten ajelemaan näyttelyä kohti ja mukavasti kumpikin koirista matkusti rauhallisesti.

Näyttelypaikka oli kiva ja kehä metsän reunassa joten rauhallinen paikka saatiin. Sää oli valtaosin hyvä, mitä nyt muutama pieni sadekuuro osui kohdalle, mutta kumpikin koira sai esiintyä kuivina.

Koda aloitti ja kävi siis nyt ekaa kertaa uusien näyttelysääntöjen aikana kehässä ja sai sen "uuden" jutun eli SA:n. Tuomari oli jopa Kodan mielestä vähän outo eikä sille esittänyt mitään sen kummempaa kuin jäyhää jökötystä. Tuomari työnsi naamansa lähes koiran kuonoon kiinni ja sen jälkeen tutki koiran seisten hajareisin sen päällä. Siinäpä sitä tosiaan oli ihmeissään, että ihan uusia juttuja tuomari keksi meille. Esiintyminen muuten ihan rutiinia ja arvostelussakaan ei mitään uutta ilmennyt (paitsi uusi kohtalomakkeessa: Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä). Saldona siis ERI1, SA, PU1 & ROP. Nättineiti Etta oli VSP. ROP-kehän jälkeen tuomari halusi sanoa olevansa iloinen, kun sai nämä kaksi koiraa kehäänsä :) Koikkerit (ja ess) arvosteli kroatialainen Damir Vucic.

Tuomarin aikataulu petti päivän aikana, mutta lopulta Pamelakin pääsi estradille. Junnuja olikin jopa viisi. Ihan ok se taisi mennä enkun esittäminen enskertalaiseltakin, mutta parennettavaa varmasti jäi. Pamela ei ollut sporttiselta olemukseltaan tänään sitä mitä tuomari haki, joten tulos ERI4. Ei hassumpi tulos tuokaan ja edelle kiilanneet koirat olivatkin vankempia.

Heti enkkukehän loputtua alkoi ryhmäkehät. Siellä kasiryhmän otti belgialainen Rudy Feyaerts. Niinä harvoina kertoina, kun ollaan ryhmäkehään päästy on tuomari vähän vain vilkaissut kokoomakehässä. Nyt oli toisin, mitattiin ihan korvia, päätä, häntää ja koplattiin muutenkin kunnolla. Ilmeisesti Koda oli tuomarin mieleen, koska lopulta tulos oli uskomaton RYP-2! Kodalla ei vain maltti oikein riitä noin pitkiin seisoskeluihin, koska meni eestaas heijaamiseksi ja varmaan ne ryp-kuvatkin on sitten sen näköisiä... Mutta ei nyt valiteta! Melko harvinaista herkkua koikkereille ja meille varmasti ainutlaatuinen sijoitus!

Kodan arvostelu:
"Beautiful dog. Excellent proportions of head.
Nice expression. Strong neck. Deep chest.
Excellent topline. Excellent angulations.
Nice presentation. Nice in movement."
Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä.
ERI1, SA, PU1, ROP & RYP-2

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.