×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Joukkuepiirinmestaruuskisat

Joukkuepiirinmestaruuskisat kisattiin Forssassa Etelä-Hämeen kennelpiirin puolella. Meiltä lähtiessä sää oli harmaa, viileä ja syksyinen. Forssassa paistoi aurinko ja lämmintä oli lähes +20. Olipas mukavan lämmin, kun oli turhan lämpimät vaatteet päällä. Koda oli iloinen oma itsensä, mutta aavistuksen rauhallisempi kuin yleensä kisoissa. Viikon aksailut oli siis mehuja poitsusta vienyt.

Meidän joukkueessa kisasi Kodan lisäksi borter Rocco ja shelam Väinö. Vajaalla, mutta riittävällä kokoonpanolla osallistuttiin kisaan. Kaikkien kolmen olisi pitänyt tulos saada, mutta tänään ei niin käynyt. Riman toinen medijoukkue hoiti kuitenkin homman hienosti kotiin voittamalla mestaruuden. Rimalaiset pääsivät päivän aikana useaan otteeseen palkintopallille edellisten vuosien tapaan.

Koda kisasi siis vain tuon epävirallisen joukkueradan, koska ajattelin viikonlopun muodostuvan turhan raskaaksi. Mielestäni oli hyvä ratkaisu jättää viralliset kisat väliin tältä päivältä. Koda jaksoi hienosti pinkoa tämän yhden radan, mutta kyllä nyt väsyttää siihen malliin, että enempi olisi ollut liikaa.

Tällä hetkellä pohtimista aiheuttaa kisaamisen määrä ja tahti. Pitääkö kisataukoa vai kisatako lisää, kun nyt homma on alkanut luistaa? Siinäpä vasta pulma...

Kodan rata:
{youtube:www.youtube.com/watch?v=LKf0kK0N_EI}

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.