×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Piirinmestaruuskisoissa

Piirinmestaruskisat kisattiin Nastolassa eilen. Kolmesta radasta ensimmäinen oli ihan tavallinen kisa ja kahden viimeisen radan yhteistulokset ratkaisivat piirinmestaruuden. Tänään iltapäivällä mennään vielä Forssaan kisaamaan RimA:n joukkueeseen.

Kodan kanssa tavoitteena oli onnistuneet kontaktit ja jos jotain muuta tulee, niin se on sitten pelkkää plussaa. Mitään menestystä ei lähdetty hakemaan ja hyvä niin, koska ei sitä tullutkaan. Radat olivat Anne Viitasen, mutta kuulemma pentujen syntymisen vuoksi tuomaroiva tuomari olikin sitten Minna Räsänen.

Eka rata hyl. Kiirehdin kepeillä liikaa ja lopussa tuli virhe mitä en sitten korjannut, kun oli kerta mun moka. Kontaktit oli niin hienot, että pakko se on nyt uskoa, että kisoissakin pitää uskaltaa tehdä ihan samalla tavalla kuin treeneissä! Vissiin rata oli taas haastava, koska nollia tuli kokonaiset 1kpl.

Tokalta radalta 5,41 ja sijoitus 3. Vitonen tuli keppien alkupuolella, kun siellä oli joku kuoppa ja Koda sanoi, että tässä on vikaa hei! Otettiin alusta ja sitten meni ihan normaalisti ja aikahan hävis sitten sinne. Kontaktit olivat edelleen hienot ja nyt vapautin nopeammin. Tällä radalla myös nollien saldo 1kpl ja meidän edelle sijoittunut koira oli tehnyt myös vitosen, mutta paremmalla ajalla. Vielä siis kisattiin piirinmestaruussijoituksesta...

Kolmas rata hyl. Mua väsytti, koiraa väsytti. Minä ohjasin huonosti ja Koda se vaan viipotti suoraan. Tästä radasta ei jäänyt mitään käteen, olisi saanut jäädä vaikka juoksematta. Ei siis tänäkään vuonna meille sijoitusta piirinmestaruusskaboista. Tämä rata oli vissiin kuitenkin pikkuisen helpompi, kun medit tekivät oikein kolme nollaa.

Päivä oli kiva, mutta kyllä väsytti. Jännitin edellisenä yönä, niin ettei nukkumisesta tullut mitään ja ensimmäinen kouluviikko painoi myös. Sää suosi meitä onneksi ja vettä rapsahti ihan vain nimeksi jossain vaiheessa. Kodan ei tarvinnut olla ainoa punavalkoinen hapsuhäntä vaan mukana olivat myös Fico ja Keira. Valitettavasti myös heitä ei nähty palkintopallilla. Riki oli turistina haistelemassa kisatunnelmaa.

Tokalta radalta saatiin muuten palkintojakin. Ekaa kertaa saatiin palkinnoksi reikäleipä! Ja pieni lahjakortti toki myös. Palkintojen jaossa Kodasta tuli myös hauskasti kromfo, mutta onneksi Koda ei ollut mukana olisi vielä loukkaantunut :D

Videoista kiitokset kuvaajille!

Koda:
{youtube:www.youtube.com/watch?v=XRr4UtedXwY}

Fico:
{youtube:www.youtube.com/watch?v=525NFpbx6sk}

Keira:
{youtube:www.youtube.com/watch?v=ldzrCmOMz2g}

http://www.youtube.com/user/Kodanen

PS. Torstaina alkoi agin talvikausi, mukavat leppoisat harkat ja taas ne hitsin kontaktit osattiin...

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.