×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

P-HAU:n epiksissä

Keskiviikkona oli ohjelmassa kontaktien treenaamista P-HAU:n epiksissä. Sää oli syksyisen viileä, mutta ei onneksi satanut ennen kuin vasta kotimatkalla.

Koikkeita paikalla oli kolme; Koda, Fico ja Riki. Riki joutui sijaisohjaajan käsiin ensin mölliradalle ja sitten ykkösten radalle. Odotettavasti ei mennyt putkeen, koska ei olla edes treenattu, mutta ilahduttavia pätkiä kuitenkin. Tekemisen makua ja vauhtia oli yllinkyllin, mutta suunta ei ollut aina aivan selvillä joka johtui varmasti molemmista, koska itse en tunne kunnolla miten Riki toimii radalla ja Riki puolestaan ei tuntenut minun ohjausta.

Koda pääsi posottelemaan ykkösten ja 2/3:sten radat. Ekalla radalla rengas meni ihan pipariksi ja ajattelin sen vain johtuneen omasta huonosta ohjauslinjasta, mutta en jäänyt korjaamaan. Radan jälkeen selvisi, että rengas olikin maxi-korkeudessa! Joten eipä ihme, että ei onnistunut ja hyvä etten yrittänyt sitä uudelleen. Toisella radalla renkaalle tultiin vinosti, mutta se meni ihan sukkelasti, kun korkeus oli oikea. Muuten ekalla radalla yritin tehdä kuten treeneissäkin ja kuinka ollakaan kontaktit toimivat kuten treeneissä! Palkkasin näistä. Toisella radalla (joka kisattiin lähes pimeässä, katuvalon alla - meille uutta!) onnistumiset jatkuivat ja fiilis oli kohdallaan. Kontakteille mentiin edellistäkin reippaammalla otteella ja käsi ei edes hapuillut taskua kohden. Ja taas toimi! Joka kerta! Iloisesti yllätti myös meille hankala paikka: kolmen esteen suoralta kepeille avokulmassa ja sinne se sujahti ja kesti hienosti jättää suorittamaan. Vauhtikin tuntui hyvältä ja Mikan ottama kännykänvideo puhui saman seikan puolesta, että vauhtia oli aika kivasti.

Fico ja Outi tekivät tasaisen hyviä suorituksia myös. Joten näillä eväillä piirinmestaruuskisoihin lauantaina. Koda käy vielä pikkutreenit tekemässä torstaina, mutta lähinnä kontaktien palkkaus ja parin esteen iloittelua.

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.