×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Agilityn kesäkausi ohi

Tänään oli agilityn kesäkauden viimeiset treenit ja ensi viikolla siirrytään talvikauteen ja uusiin treenikuvioihin.

Kodalla oli tänään fiilis kohdallaan ja hienosti poitsu teki töitä. Tänäänkin kontaktit oli ihan superit. Ekaa kertaa Koda taisi tehdä yltiövauhdikkaan keinun jossa oikein liukui vatsallaan alasmeno kontaktin reunalle. Tai onhan se niitä lentokeinuja joskus tehnyt, mutta nyt ei ollut sellaiset mielessä vaan hurja kiire ottamaan kontakti. Vauhtia oli muutenkin ja hurjan hauskaa ja pari kertaa singahtikin ylimääräiseen putkeen, mutta eipä se meitä haitannut. Rata oli kiva muutenkin ja kepeille vienti oli hauska varsinkin, kun ohjaus onnistui kerrasta. Mitäänhän me ei hinkata ja sopivissa pätkissä tehdään. Tänäänkin pallo lensi palkaksi ja tänään se olikin ihan sika kova palkka ja saatiin oikein repimistä ärinöiden kanssa aikaiseksi. Kontakteilla toki otin namipalkalla, koska ne nyt ahdistaa allekirjoittanutta. Koutsin kommentti, että vauhtia on selvästi tullut lisää lämmitti mieltä myös. Näihin treeneihin olikin siis oikein mukava päättää tämä kausi. *Ratapiirros* suunnilleen sinne päin. Kiitos Veijolle kesän treeneistä!

Mun ryhmä kutistui kutistumistaan ja paikalle tulikin vain Sanna ja Ranea paikkaava Rippe. Rippe on hauska poika ja vaikka on aloittanut agiliitelyn vasta kesällä oikeasti, niin se kyllä on kehittynyt nopeasti. Ranekin oli mukana ja teinkin Ranen kanssa pienen hurvittelupalan kaverin mieltä virkistämään. Muutama putki ja pari minihyppyä ja voi miten pieni mali oli onnesta soikeana! Tässä vaiheessa voitaneen myös todeta, että Rane ei tule todennäköisesti enää tämän kummempia suorituksia tässä lajissa tekemään. Vaikka halua ja taitoa koirassa on, mutta kun fysiikka ei kestä, niin tällä lajilla ei sitten koiraa enää kiusata. Toivon Ranelle ja Sannalle vielä monia hyviä treenivuosia muiden lajien parissa ja ennen kaikkea Ranelle terveitä vuosia ylipäätään!

Alkavalla talvikaudella Kodan kanssa treenataan edelleen torstaisin. Tämän lisäksi koulutan itse sunnuntaisin jolloin Koda pääsee aina sitä ennen tekemään pienet extratreenit. Ohjelmassa on varmasti edelleen lyhyet, motivoivat ja vauhdikkaat treenit kera lelujen. Muista treenitavoitteista en vielä tiedä...

 

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.