×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Kodan joulu

Koda lähti joulua viettämään jo aatonaattona Himokselle kera ison paimennettavan ihmiskatraan. Ja riemuahan Kodalle riitti jo pelkästään siinä että lunta oli reippaasti missä juosta!

Kaikkiaan porukkaan kuului kaksijalkaisia 13 ja sitten yksi Koda niminen luppakorva. Joukkoon mahtui Kodan mielestä muutama superkiva, pari ei-niin-kivaa ja loput meni ihan-sama -kastiin. Huomasi kyllä, että näin iso kööri saman katon alla oli Kodallekin aika vaikea paikka ja todella raskasta pääkopalle. Onneksi käytössä oli oma huone, jonne koirapoika pääsi vetäytymään omaan rauhaan lepäämään. Ja hienoa todella oli taas huomata, että tuo koira osaa levätä ja nukkua sikeästi vaikka vieressä olisi iso meluinen kööri, kun tosiaan on se oma tila mihin ei muut sitten tuppaa (eli joko ovi kiinni tai häkki ovelle tilaa rajaamaan).

Jouluaattona Koda huomasi mökin ikkunoista laskettelurinteet. Tovi niitä liikkuvia pisteitä piti tarkkailla ja pari pöhähdystä päästää, mutta se sitten siitä. Paitsi parina tylsänä hetkenä Koda kyllä istui sittemminkin tarkkailemassa tuota näkyä. Mitähän Koda olisi sanonut, jos puhua osaisi? Ada 2v. sanoi, että paljon muurahaisia Laughing Aattona ja joulupäivänä Kodan hauskin hetki oli varmasti ulkoilu. Meidän onneksi mökki oli aivan rakennetun alueen laidassa ja sen ja rinteiden väliin jäi suuren suuri pelto tai joku sellainen (vissiin golf-kentän pohja?). Sielläpä sai Koda juosta riemukkaasti! Lunta oli paljon joten vauhdikasta loikkimista oli meno suurelta osin ja välillä kunnon sukelteluja lumessa tarkoituksella sekä tahattomasti (kun putosi johonkin monttuun). Ja tässä puuhassa Koda ei säästellyt itseään lainkaan joten tuloksenahan oli sitten hieman (tai enemmän) jumiutuneet pomppulihakset, mutta onneksi oli bot-takki mukana jolla lihaksia saatiin sitten lämmiteltyä rennommiksi.

Aaton lenkkiin kuului myös rinteiden juurella käyminen. Koda, kun ei laske niin nautti sitten afterski meiningistä hieman... Laskijat suksineen ja lumilautoineen eikä lapset pulkkineen Kodaa kiinnostaneet. Yksi suloinen 4kk noutajan alku kiinnosti kyllä ja sitähän Koda yritti kovasti houkutella leikkiin, kun se oli Kodankin mielestä tosi ihana! Pentu ei kuitenkaan aivan rohkaistunut leikkimään, mutta nenutteluihin vähän. Kodaa se toki vähän harmitti, mutta aina ei voi onnistaa.

Kinkun syönti jäi kyllä Kodalta tällä kertaa väliin, kun jostain kumman syystä ravintolaan ei nelijalkaisille ollut paikkoja katettu... Kotona sitten viikonloppuna sai oman kupillisensa kinkkua ja laatikoita. Mutta tokkopa tuo haittasi, kun aatonaattona sai raakaa luuta syödäkseen. Pari päivää Kodallakin meni reissun jälkeen toipuessa lähinnä nukkuen. Maanantaina olikin varattuna aika fysioterapiaan ja Annakaisa totesikin poitsun olevan ihan kunnossa, mutta huomasi kyllä, että vähän oli lihaksissa merkkejä hankirallista.

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.