×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Agilityä ja messariviikonloppu

Viime viikolla Koda treenasi viimeisen kerran tälle vuodelle agilityä ja jäi nyt sitten vähän pidemmälle tauolle. Jospa tällä välin pienessä päässä muhisi opitut asiat syksyltä ja paluu radoille tammikuussa olisi vauhdikas ja sujuva.


Viime viikonloppuna huipentui näyttelyvuosi Helsingissä, lauantaina Voittaja -09 ja sunnuntaina Pohjoismaiden Voittaja -09. Koda ei näihin karkeloihin osallistunut laisinkaan vaan jäi kotiin rötväilemään, mutta emäntä itse sieltä ei malttanut millään pysyä poissa. Molempina päivinä Saija luotti huostaani Fayzan ja olipas pikkuneiti kyllä vallan ihana huollettava! Fazu oli oikein reipas molempina päivinä vaikka tuomareiden käsittelyt ujostuttivatkin. Haaveiltuja junnutitteleitä ei Fayzalle irronnut, eikä kyllä muillekaan nartuille. Lauantain muovinauhasaalis oli EH, JUK1 ja sunnuntain EH, JUK2. Sunnuntaina myös Fico osallistui näytelmiin ja tavoitteena hienoa esiintymistä ja ERI. Tavoitteet täyttyivät, koska Fico tosiaan sain ERI:n ja esiintyminen oli muuten tosi hienoa vaikka Ficoakin tuomarin käsittely ujostutti. Taisi sunnuntain tuomarissa olla jotain outoa koirien mielestä, koska poikkeuksellisen iso osa tuomaria karsasti.


Pohjoismaiden Voittaja -09, Fayza, EH2


Pohjoismaiden Voittaja -09, Fico, ERI

Maanantaina agilityhallille tie kävi taas vaikka Koda lomaileekin. Sanna houkutteli kokeilemaan Ranen ohjaamista (ihan niinkuin kovastikin olisi pitänyt houkutella...) joten mentiin sitten Kodan treenipaikalle. Muut eivät olleetkaan sitten uskaltautuneet paikalle kiristyvän pakkasen vuoksi, mutta hallissa ei ollutkaan kamalan kylmä vaikka ulkona paukkuikin pakkanen.

Rane oli kyllä tosi kiva kokeiltava, kun sillä oli homma hallussa jo varsin kivasti ja korvat toimi loistavasti. Kartturi itse oli se toivottomampi osapuoli, mikä oli kyllä jo etukäteen tiedossa. Onhan se erilaista ohjata medi-kokoista koikkeria kuin maxi-kokoista malinoissia. Aikamme pyörittyämme saatiin kyllä jo suht onnistuneita suorituksia aikaiseksi, kun sain ohjaustani ajoitettua paremmin. Merjan opit olivat taas tosi hyviä joten tyytyväisinä poistuttiin hallista koko poppoo. Jatkoa olisi kuulemma luvassa Ranen kanssa, mutta tuumaillaan ja katsellaan miten päästään taas treenaamaan!

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.