×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Katoaminen, agia ja mätsäri

Toissa viikolla Koda haki taas rokotuksen eli nyt oli vuorossa rabies-piikki ja nyt saakin koirapoika olla pari vuotta rauhassa piikeiltä. Toissa sunnuntaina Koda päätti ensimmäisen kerran kadota lenkillä. Kolme vuotta kerettiinkin jo lenkkeillä ilman minkään sortin katoamisia, joten kai se oli aikakin tämä kokea...

Tottahan toki oli pimeää, kun Koda ilmeisesti lähes törmäsi jänöjussiin ja kauhean rääkymisen säestämänä katosi sitten pimeyteen. Kolme varttia meni ennen kuin koirapoika löytyi ja kyllä oli Kodallakin jo pupu mennyt pöksyyn, kun siihen malliin piippaili ja loppu iltana kulki hyvin tiivistiin perässä.

Tiistaina agiliideltiin tuttuun tapaan ja Kodalla oli vauhtia paljon ja homma toimi kivasti. Päivän teemana oli kontaktit jotka sujuikin varsin mallikkaasti. Itsenäisyyspäivänä suunnattiin kertaamaan kehäkäytöstä Hollolaan mätsäriin. Koiria oli varsin paljon ja tuomari tutki koiria perusteellisesti joten aikaa paloi. Kodalla oli taas vähän liian hauskaa kehässä, naama oli naurussa ja häntä meinasi irrota ja tuomari olisi pitänyt taas saada pusutella. Liikkeessä oli draivia isosti ja kiva niin, koska näillä hessu-hopo-kuvioilla irtosi punainen nauha ja iisisti käyttäytynyt cavalier joutui tyytymään siniseen nauhaan. Punaisten kehässä Koda pääsi kahdeksan parhaan joukkoon, mutta sijoitusta ei irronnut.

Mukana oli myös Fico jonka kanssa käväistiin myös kehässä hakemassa tuntumaa ensi viikonlopun messaria silmällä pitäen. Seisominen ja liikkeet meni oikein hyvin, ja etupään sai tutkia hienosti, mutta takapäätä ropatessa tippui peppu, mutta hienosti sekin sitten meni, kun kädellä vähän varmisti masun alta. Ficolla punainen nauha, kun oli pienten koirien viimeinen kisaaja ja yksin kehässä. Toivotaan, että ensi viikonloppuna Ficon kanssa onnistutaan kehässä! Koda ei messariin lähde kumpanakaan päivänä vaan seuraava koitos meillä onkin vasta Kajaanissa ensi vuoden puolella.

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.