×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

RimA:n mestaruudet -09

Jälleen syksy tuli ja aika kisata RimA:n mestaruuksista. Ohjattavaksi sain Fidon mölleihin ja Koda tottakai kisaaviin. Kumpikin poitsu piti hauskaa ja samalla teki hienoa työtä radalla.

Fido pääsi ensimmäisenä radalle. Hienosti malttoi poika odottaa lähdössä lupaa lähteä. Eteneminen oli aavistuksen hidasta, mutta ilmeisesti ihmispaljous pikkasen ihmetytti. Mitään pysähtelyjä tai muita haaveiluja ei kuitenkaan tullut vaan eteneminen oli reipasta. Aika riitti oikein mainiosti ja yksi harmittava vitonen tuli kosketuksesta koiraan putkella. Ennalta hieman jännitetyt kepitkin menivät varsin kivasti - tosi hyvin on Fido edennyt kepeissä syksyn aikana! Näillä eväillä irtosi medi-möllien mestaruus 2009.

Kodalla oli kaasujalka painava ja eka rata eli agilityrata oli superhieno! Lujaa mentiin, mutta aivan virheettä ja ilman sähläystä. Sijoitus tässä vaiheessa 2. Hyppyradalle lähdettiin jopa hieman varmistellen, kun tiedossa oli paha putkiansa. Varmisteluista huolimatta Koda karautti putkeen ja hyllyhän siinä tuli ja sijoittumismahdollisuus meni. No, eipä hätää matka jatkui sitten oikein hienosti jonkin matkaa eteenpäin, kunnes kaahattiin taas väärään putkeen jonka jälkeen meni homma aivan läskiksi ja poistuttiin paikalta häröillen.... Kilpa-medien mestaruuden pokkasi Jari ja Frodo aivan ansaitusti upeilla suorituksilla, toiselle sijalle kiri parsoni Lotta ohjaajansa Juulian kera. Sen enempää ei hyväksyttyjä tuloksia loppujen lopuksi tullutkaan. Tuo meidänkin kohtaloksi koitunut putki veti puoleensa huomattavan suurta osaa koirista ja maxi-koirista ei mestaria valittu laisinkaan.

Tuomarina toimi Jari Kangas.
Möllien ihanneaika 60s. Fidon suoritusaika 42,93s., aikavirhe -17,07, ratavirhe 5, tulos 5. Sijoitus 1 + Möllimestari -09.
Kodalla agilityradalla (ia 52s.) suoritusaika 42,01s., aikavirhe -9,99, ratavirhe 0, tulos -9,99. Sijoitus 2.
Ja Kodalla hyppyradalla HYL. Kokonaistulos siis HYL.

Saija sai videolle Fidon mölliradan sekä Kodan ja Frodon agilityradan.
http://www.youtube.com/watch?v=metLP5zc_jE

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.