×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found

Syyskuun alun agilityt

Agilityn talvikausi alkoi ja treenipäivä vaihtui meillä maanantaihin. Koutsi pysyi samana ja myös suurin osa ryhmästä, mutta pari uutta koiraa saatiin ryhmään mukaan.


Treeneissä tehtiin vain yksi rata yhden kerran. Muuten meni tosi hyvin, mutta yhden hypyn kanssa oli vähän jankkaamista. Koda tuli putkesta ja jätti sitä seuraavan hypyn väliin ajan säästämiseksi. Muutama toisto palkaten ja saatiin sekin kohta sujumaan. Kotiläksyksi otettiin jaakotus-harjoitus, joten joku päivä sitä pitää muistella. Viime keväänä harjoiteltiin sitä viimeksi. Lyhyitä hyppyjä täytyy myös muistaa välillä treenailla.

Perjantai-iltana RimA:lla oli epikset ja sinne suuntasimme siis. Koda aloitti oman rupeamansa kisaavien radalla joka menikin yli puolen välin tosi mallikkaasti. Jossain välissä Koda lähti sitten moikkaamaan ratatyyppiä häntäpyörien, niin meni vähän pasmat sekaisin, kun hihitytti hieman ja sitä seuraava hyppykieputus menikin sitten aivan läskiksi kuten loppu muutenkin, kun poistuimme radalta. Kontaktit meni tosi hyvin ja palkkasin niistä, joten sijoituksia ei edes lähdetty hakemaan.

Kisaavien jälkeen oli vuorossa möllit ja medien sarjan avasi Saija Fayzan kanssa. Pääasia, että Fazulla oli kivaa ja sillähän oli! Hauskan pidolla pääsee ehdottamasti kehumaan, mutta tuloksilla ei aivan vielä: Fayzan tulos 50vp, aika 88,99s. (ia 50s.)

Minä pääsin taas Fidon kanssa radalle ja poitsu olikin tosi innokas agiliitelijä ja teki hienoa työtä. Yksi moka tuli kyllä radalla ja se menee puhtaasti ohjaajan piikkiin, kun unohti vaihtaa puolta helpottaakseen Fidon putken suoritusta. Eli Fidon tulos 5vp, aika 49,62s., Sij. 2. (ia 50s.)

Saija pääsi ekaa kertaa Kodan kanssa radalle ja kivaa oli heilläkin, Koda otti ekojen esteiden jälkeen yleisönsä ja radan puolessa välissä moikkasi ratatyypin. Suoritus on kokonaisuudessa hieno, joskin aina jää pientä viilaamista eli lähinnä muistamista, että käskyt pitäisi muistaa. Koda on siihen kyllä jo hyvin tottunut muutenkin, kun se on meillä aikas normaalia, että ohjaaja on välillä kuutamolla... Upeasti Saijan ja Kodan tulos 0vp, aika 37,59s. (ia 50s.) jolla ei toki sijoituksia saanut, koska Koda kisaavana koirana suoritti mölliradan kilpailun ulkopuolisena.

Kiitos Saijalle seurasta, koiran lainasta ja Kodan ohjaamisesta, hauska oli katsoa Kodan menoa radan ulkopuolelta!

Kommentointi estetty. / Comments are now closed for this entry

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.