×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Tampereen iltakisat vaikutti kivalta vaihtoehdolta vaikka arvelin tuomarin ratojen olevan hieman kimurantteja. Arvelu osui oikeaan, kisat oli mukavan kokoiset, kun mukana oli vain minit ja medit. Minna Räsäsen radat olivat haastavat ja miettimään joutui vaihtoehtoja, ettei ansoihin kapsahtaisi. Jotenkin meillä oli tänään hyvä meno päällä ja suoritukset tuntuivat hyviltä mikä oli helpotus parin viikon takaisten Orimattilan hirvitysten jälkeen.

Pieleen menneiden agikisojen jälkeen oli hyvä vähän huokaista ja ottaa iisimmin. Sunnuntaina mentiin kyllä ihan normaalisti treeneihin ja tehtiin vähän löysempi setti, kun Koda tuntui pikkasen väsähtäneeltä. Ja onko tuo ihmekään, kun viikolla kisojen lisäksi treenattiin ahkerasti monenlaista ja siihen sisältyi uuden oppimistakin. Ja kun treeneissä Koda tuntui olevan erityisesti nupistaan väsähtäneen oloinen, päätin että Koda pitää maanantain rally-tokosta vapaata. Hyvä päätös, Koda lepäsi koko päivän ja oli oikein tyytyväinen oloonsa.

Päivitysputki senkun jatkuu... Kyllä nyt on treenattu viime aikoina! Tällä viikolla on menty jopa kolmen lajin voimin... Maanantaina aloitettiin tekemällä pikkuisen agilityä, kun ryhmästä oli koirakoita pois ja jäi loppuun vähän aikaa. Lähinnä naksuttelin puomia muutamia kertoja. Siitä sitten siirryttiin ulkokentälle jossa ei oltu Kodan kanssa vielä aikaisemmin käyty. Rally-tokoa siis, mutta Kodan kanssa on nyt menossa se "pikkuprojekti" hajuista luopumisesta, joten treenien paino ei ollut suinkaan rallyn liikkeiden suorittamisessa vaan puhtaassa työskentelyssä. Joka onnistuikin ylättävän hyvin, kun ensin tehtiin kentän ulkopuolella ihan perusharjoittelua ja sitten kerran mentiin kentällä rata läpi harjoitellen eikä nenä mennyt kertaakaan maahan vaikkakin pari kertaa nenä lähti hapuilemaan tuoksuja sivulta - jee!

Lahden näyttelyyn Koda valmistautui edellisenä iltana pitkällä lenkillä ja mutakylvyllä. Kuinkas muutenkaan. Hirmu nätisti malttoi kävellä pellon laitaa, kunnes ei enää malttanutkaan ja loikkasi ojaan hups vaan... Pestävähän se sitten oli shampoolla korvia myöten. Ja melko pörhäkkä olemus siitä jäi, mutta kuvassa näyttää kyllä pahemmalta mitä olikaan. Oikeassa elämässä lähinnä tuo jatkuvasti riivaava niskapehko näytti kurittomalta, muuten ihan ok :)

Voi apua, nyt on tullut niin paljon kaikkea päivitettävää ja päivittämättä on jäänyt! Nyt sitten saa kalenterin kanssa katsoa, että missä on oltu ja mitä tehty! En tunge kaikkea samaan postaukseen vaan nyt pikkasen palastellen. Aloitetaan vaikka edellisten kisojen jälkeiseltä viikolta...

...

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.