×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Kulunut viikko on sisältänyt monen monta treeniä, hauskuutta, jännitystä ja jopa liiallista äksöniä. Eilen tuntui kuitenkin kuu ja planeetat olevan oikein hyvissä asemissa, koska tuloksia pukkasi suorastaan hämmentävällä tahdilla! Jos kuitenkin edetään tuttuun tyyliin kronologisessa järjestyksessä vaikka niin sairaan siistiä olisikin hypätä kohokohtiin...

...

Kokonaisen viikon päivitykset oli tällä kertaa ollut parempi pistää pariin osaan, mutta eipä tullut niin tehtyä. Viikon aikana on ehditty useampiin treeneihin, tuomarikollegioon, fyssarille, luennolle ja lenkille koirakamun kanssa! Aika harrastusten täyteinen viikko siis!

Ei se vaan onnistu. Tänään eteen tuli melkoisen haastava rata ja omat haasteet päälle, niin eipä saatu tulosta. Toinen nolla siis voittaluokasta Kodalle ja tässä lajissa nuo nolla saisivat jäädä tulematta. Voi hitsi, voi harmi, mutta minkäs teet. Pisteitä katsoessa olisi saattanut harmittaa vähän lisää, mutta jäi se harmitus enemmän nauramiseksi. Kun 70p. riittäisi hyväksyttyyn tulokseen, niin toki me saatiin 69p. Ja miinuspotista aika ison osuuden teki ääntely, josta siis kokonaisvaikutelmapisteitä -5p.

Viime sunnuntaina agilityssä juostiin hauskaa 3lk-agirataa (Mujusen taisi olla), joka tuntui kyllä pikemminkin hyppäriltä, kun kontakteista vain keinu oli kentällä ja sekin oli heti ekan hypyn jälkeen. Pikkasen oli saman tyyppistä putkirallia kuin viime kisoissakin. Hienosti Koda juoksi ekalla kierroksella ja toisella sain kauneusvirheetkin pois, kun käskytin parissa paikassa aavistuksen aikaisemmin. Tekeminen tuntui taas helpolta ja hauskalta, myös se keinu joka jäi vähän kummittelemaan kisoista :)

Tänään aurinko paistaa ja lämmintä +10. Selvästi siis päivä näyttelyhallissa, ihan jees :D Koda kävi kokeilemassa onneaan tuoreen tuomarin silmien alla. Pessimisti ei pety, niin laitettiin arpa vetämään H:n puolesta. Vesa Lehtonen antoi kuitenkin EH:n ja koko paperin mittaisen arvostelun.

Se oli sitten taas torstaitreenit. Kodalla ohjelmassa oli nyt se keinu ja sen ohessa pari vauhdin ottoa putken kautta. Laitettiin enemmän ajatuksia rallyyn ja lopuksi pikkasen näyttelyhommeleitakin.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.