×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Lumikenkälenkkien lisäksi agilitystä muodostui edelliselle viikolle hauskuutta. Perjantaina ryhmän koutsauksen jälkeen varasin Kodalle aikaa omatoimitreeneihin ja Koda teki hienosti ratapätkiä. Taas on ollut useampi viikko niin, että joko on oltu ihan tauolla tai sitten menty matalilla minihypyillä ja nyt kisojen lähestyessä oli aika palautella mieleen medihyppyjä. Laitoin sekaan 35 ja 40 hyppyjä ja yhden 45, jota muisteltiin ihan erikseen. Alkuun tuo 45 tuli alas, mutta sitten muisti alkaa taas katsomaan tarkemmin ja keskittymään hyppäämiseen roiskimisen sijaan. Vauhtia ja intoahan oli taas ihan mukavasti kertynytkin!

Kaksi talvea meni niin, että lumikengät roikkui varastossa naulassa. Tänään ne pääsivät kuitenkin ulos! Lunta on sen verran reippaasti, että lumikenkäilyssä oli ideaa tosi pitkään aikaan. Aloitettiin kevyesti ja tehtiin Kodan kanssa pieni kierros pellolla. Nollakeli, joten lumi ei ihan kevyimmästä päästä ollut. Kodan hapsuihin myös tarttui poikkeuksellisen paljon lunta, suorastaan valtavia kokkareita! Tarvitsee suihkuttaa hoitoainetta nyt, jos sitten tarttusi vähemmän. Ei Kodalla yleensä tämmöistä ongelmaa ole ollut, korkeintaan pieniä paakkuja joskus.

Toissa viikolla meillä ei ollut lunta nimeksikään, länttejä siellä ja täällä. Viikon aikana ja erityisesti kuluneen viikonlopun aikana lunta on saatu taas suorastaan hurjan paljon! Tänään ulkoilutettiin nyt sitten hieman kameraakin, kun sattui sopivasti olemaan taukoa pyrytyksestä (tätä kirjoittaessa pyryttää taas!).

Viime viikonloppuna otettiin viikonloppuloma. Koda lomaili Myrskylässä Nopsatassussa ja me muut Prahassa. Matkavalmistelut aloitettiin viikkoa aikaisemmin tekemällä Kodalle hoitolavaraus ja maanantaina käytiin Kodan kanssa paikanpäällä tutustumiskäynnillä. Ja kun kaikki tuntui olevan kohdallaan vahvistettiin varaus ja vasta sitten päätettiin, että minne lähdetään. Tällä kertaa päädyttiin Prahaan ja syyt olivat hyvin simppelit: suht lyhyt matkustusaika ja sääennuste lupasi aurinkoa :)

No, ei ne kisat nyt niin kamalan huonosti menneetkään. Päivä päivältä fiilis oli jo paljon parempi :)

Kisoja seuraavana päivänä oli agiliitelyä ja sepäs se hauskaa olikin. Riikka toi juostavaksi Pete Huotarin pitkän radan (olisiko ollut 30 estettä?) jota oli päässyt vääntämään valmennuksessa. Itse edelleen yskin (jo 3vk!), joten yritin lähetellä, ennakoida ja spurtata vain oleellisimmissa paikoissa. Silti yskitti kamalasti. Rata oli aika hauska, ei mitään erityisen vaikeaa meille, mutta pari virhettä saatiin aikaiseksi, kun ohjauksessa tuli olla välillä tarkkuutta ja oma ohjaus oli vähän huiskaisuja sinne päin. Kepeille menossa Koda oli vähän kehno ja näyttikin sitten vähän siltä, että olisiko jäisillä pihoilla kävellessä venäyttänyt jotain, liukastunut se ainakin oli useamman kerran. Pääkallokelit suorastaan, joten vaikea kaikkea välttää. Kivat treenit kyllä.

Että semmoiset kisat sitten. Ei oltu voittaja-ainesta, ei lähelläkään. Tai Koda varmaan, mutta kartturi ei!

No, okei, Koda puijasi ekalla kyltillä. Asiasta oli aavistus, mutta en älynnyt uusia vaan keräsin heti kärkeen komean -10 TVÄ (istu, seiso, kierräkoira). Toisella kyltillä en tajunnut tekeväni virheitä, josta poimittiin -3 OV + -10 TVÄ (pyörähdys). Kahden kyltin jälkeen kasassa jo komeat 23 virhepistettä. Paperista tavaan, että lisää virhepisteitä kerättiin kahdella muullakin kyltillä ja lisäksi kokonaisvaikutelmasta.

Tammikuu treenattiin rally-tokoa ahkerasti. Ihan jo pelkästään siksi, että oli niin hervottomat pakkaset, että ulkoilut ja agiliitelyt jäivät auttamatta vähemmälle. Ohjatut treenit siis kerran viikossa ja omatoimivuoro 1-2krt/vk ja lisäksi pikkutreenejä kotona, jos ei nyt joka päivä niin ainakin joka toinen.

Kodan blogi päivittyi viimein vuosien vitkuttelun jälkeen. Vielä on virheitä, tai ainakin asioita, jotka eivät ole aivan valmiita. Koitetaan kestää ja korjataan, kun ehditään. Jos niiden valmistumista olisi odotettu, niin varmaan kesäkin olisi ehtinyt tulla :) Nyt tämä kävi suht kivuttomasti, kun samaan aikaan päivitin myös PHKK:n nettisivut, niin meni ikään kuin siinä samoilla vauhdeilla.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.