×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Vuoden ekat agikisat olivat heti 2.1. Ja kun kisat ihan lähellä tutussa hallissa, niin mikäs sen mukavampaa :) Tavoitteena oli taas hyvät lähdöt, Kodalle tilaa kepeille ja onnistuneet kontaktit.

Kisapäivänä piti olla vapaapäivä, mutta jouduinkin töihin. V-käyrä oli ihan kohtuullinen... Onneksi aikataulut olikin tällä kertaa niin, että maksit olivat heti aamusta. Aikataulu vielä muuttui, kun kisat alkoivat tunnin myöhässä. Loppu päähän tästä tuli vähän painetta, kun takaraja oli, että auton pitää olla kotona viiteen mennessä. Eli saattaisi olla, että viimeinen rata jäisi juoksematta.

Perinteisiin kuuluu vuoden vaihtuessa kerrata mitä vuoteen onkaan mahtunut. Vuosi sitten en jaksanut tätä tehdä oikeastaan ollenkaan vaan kuittasin asian parilla rivillä :) Nyt tehdään homma pidemmän kautta, koska tuntuu, että itsekin oikein joutuu pinnistelemään muistaakseen mitä oikein tapahtuikaan! 

Ja itseasiassa päätin nyt ottaa mallia Mikon ja Rion blogista, koska Suvi oli niin näppärästi vetänyt vuoden tiiviiseen pakettiin kuukausi kerrallaan :)

Vuosi sitten kirjoitin tavoitteista "Vuoden 2015 tavoite on pysyä terveenä ja harrastella sitä mikä millonkin huvittaa, sen suurempia ei tavoitella :)". Tavoitteeseen siis päästiin sikäli, että terveenä pysyttiin ja harrasteltiin ahkerasti kivoja juttuja. Ja vaikkei tulostavoitteita ollutkaan, niin tuloksiakin saatiin ikään kuin kaupan päälle.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.