×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Kas, taas kokonaisen viikon turinat samaan kasaan. Ei oikein ota tuulta alleen suuri suunnitelmani ahkerammasta päivittämisestä! Koda on ehtinyt olemaan ahkera apuri pihahommissa, treenannut aksaa ja rallyä sekä muistellut näyttelyjuttuja...

...

Viikonloppuun treenirupeamaan mahtui rally-tokoa ja agilityä. Sunnuntaille olin ajatellut nurkilla olevaa mätsäriä, mutta ei sitten oikeasti huvittanut, koska paleli aamusta alkaen aivan älyttömästi. Jos sitten seuraavana viikonloppuna käväistäisiin...

...

Olipa "kiva" herätä tähän aamuun, kun kaikki oli taas talvisen valkoista. Yöllä oli lunta tullut yllättävän paljon. Suuri suunnitelma oli jatkaa pihahommissa kykkimistä, mutta ei nyt ainakaan heti aamusta tarvitse moiseen ryhtyä... Muitakin muutoksia tuli vastaan. Illalla ilmestyi Vappunäyttelyn aikataulut ja meille osui tuomarinmuutos. Vähän tylsää ehkä, mutta koska loppujen lopuksi ei sillä meille väliä ole, niin Koda pääsee näyttelyyn muutoksesta huolimatta.

Jokaisesta asiasta olisi saanut tehtyä oman postauksensa, mutta mikäs sen mukavampaa kuin sulloa kaikki samaan yhdeksi maratonpostaukseksi. Koska se nyt vaan on helpompaa. Kodalla oli poikkeuksellisen puuhakas viikonloppu. Omaksi yllätykseksi eksyttiin meille epätavalliseen koulutukseenkin ja ihan vain siksi, että mahdollisuutta meille tarjottiin. Vähän jännitti, että mitä siitä tulee, nauretaanko meidät ulos kertaheitolla. Kokemus oli kuitenkin tosi positiivinen, jopa siinä määrin, että jatkossa saatan jopa itsekin moiseen osallistumisia harkita!

Reiluun viikkoon mahtuu taas monta juttua. Olen huomannut, että kun näitä juttuja kertyy, niin sitä vähemmän niistä jaksaa sitten kirjottaa. Mutta haittaako tuo ketään. Tuskin.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.