×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Torstaina Koda pääsi näyttämään Annakaisalle venähtänyttä jalkaansa. Tai itseään kokonaan, mutta tuo venähdys oli nyt ns. päivän teema. Tässä kohtaa äksidentistä oli kulunut 2,5vk ja Kodan liikkuminen jo normaalia, mutta jalka oli selvästi jäykkä. Ilman sen suurempia huolia siis saavuttiin paikalle.

Maanantaina oli viimeinen treenikerta tässä rally-tokoryhmässä. Viimeisen kerran riemuksi radalle oli ripoteltu epävirallisia ja astetta vitsikkäämpiä tehtäviä. Yksi rohkeni koiran vaihtoonkin ja Koda sai olla tuo onnekas koira joka pääsi lainakartturin kanssa pitämään hauskaa!

Kodalla venäytyksen parantelu on jatkunnut tämän viikon. Maanantaina käytiin koklaamassa rallytreenejä pienin säädöin. Ohjelmassa oli rataa ympyrän muodossa ja mukana oli voittaja- ja mestariluokan kylttejä. Uusi hauska oli mm. sarjahyppy, mutta Kodalta otettiin rimat pois. Lisäksi joitain käännösliikkeitä vaihdoin pois tai helpotin takapäätä ajatellen. Eka kierros meni näin kivasti, mutta toisella kierroksella tehtiin lisää helpotuksia eli jätettiin pois maahan menot. Vaikka Koda siis liikkui ja hyppäsi jo viikonloppuna ok, niin pienikin tämmöinen jumppaaminen tuntui venähtäneessä lihaksessa. Loppuviikko onkin otettu edelleen aika iisisti, pieniä kävelyitä ja temppuhetkiä on kyllä järjestetty.

Siitä hyvin menneestä lauantaista kisoineen ei ollut pitkä matka armottomaan ketutukseen. Kai sen olisi voinut jo joku arvata, että liian pitkään tässä onkin pyyhkinyt suorastaan luvattoman hyvin. Sunnuntaina agiliidoissa tuli sitten taas pieni näpäytys leijuvalle ohjaajalle ja Kodalle murhemieli.

Nyt lyhyesti pieni kertomus tänään kisatuista rallykisoista. Näitä varten kovasti treenattiin ja jännitettiin, mutta hukkaan se ei mennyt!

Äh, taaskaan en ole saanut päivityksiä aikaiseksi siihen malliin kuin oli tarkoitus. Kaksi viikkoa taas hujahtanut johonkin. Kisat lähestyy vääjäämättä ja treenattu on sillä mielellä, että kehään uskaltaisi mennä. Enää muutama päivä ja sitten katsotaan miten meidän käy...

...

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.