×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Viime viikolle treenausintoa riitti enemmänkin. Maanantain treenit tulikin jo käytyä läpi edellisessä postauksessa, joten merkitään muistiin nyt sitten loput. Ja tämä viikko aloitettiin fyssarikäynnillä ja siitä merkitään muistiin myös pari seikkaa.

Koda tosiaan on nyt mukana Vaun rallyn valmennusryhmässä ja parit ensimmäiset treenit on nyt takana. Korkea aika laittaa muistiin mitä on tehty ja mitä pitää treenata. Ja otettiinpa lähtötilannetta vähän videollekin, niin voidaan sitten kevät puolella tarkistaa, että ollaanko kehitytty vaiko ei :)

Eilen vietettiin Kodan kanssa päivä Spanielierkkarissa. Valitettavasti näyttelypaikka ei ollut vanha tuttu Hyvinkään villatehdas vaan Tuuloksessa kauppakeskuksen parkkihalli. Ennakkoon pelkäsin, että siellä on kamalan kylmä, mutta onneksi siellä tarkenikin aivan hyvin. Lattia oli aika ikävä, mutta eipä ne aina muuallakaan ole mukavia. Koiria oli ilmoitettu paljon, 75kpl ja tunnelma paikasta huolimatta kiva :)

Tuloksia ei tavoiteltu eikä pyydetty, mentiin vaan tekemään kivoja ratoja kotikisoissa. En älynnyt edes jännittää! Olikohan siinä avain, että tuloksia tulikin ikään kuin varkain ja yllättäin? Niin tai näin, Kodasta leipoutui Piirinmestari vuosimallia 2015 :)

Eilen Koda sai viettää synttäreitä auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta.
Mittarissa jo 9-vuotta. Onnittelut myös sisaruksille!

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.