×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Siinä missä viime viikolla rally-tokon maanantaitreeneissä mentiin helppoa alokasluokan rataa, niin tällä viikolla harpottiin sitten kovasti eteenpäin. Selväähän se on, että kotiläksyjä tuli. Hyvä niin, tuleepahan jotain kehittävää sitten viikon varrella tehtyäkin. Tiistain hallivuorolla keskityttiin edelleen aivan perusteisiin eli pelkkään kontaktiin ja hajuista luopumiseen - huokaus.

Viime viikon loppupuolelta ei hirveästi ole muistikuvia siitä mitä on mahdettu tehdä... No ainakin treenattiin peruuttamista ja päästiin jo pikkuhiljaa lisäämään käskysana kuvioon mukaan. Käskynä toimii pakki, mutta ei se vielä ole aivan täysin jakeluun mennyt, mutta eiköhän se siitä :) Tämän viikon asioista muistan vielä hieman paremmin, joten keskitytään niihin...

...

Vuoden ensimmäiset treenit on nyt treenattu ja tauosta ei ainakaan haittaa ole ollut. Kovin tyytyväinen saa olla miten homma lähti nyt liikkeelle! Kolmen peräkkäisen illan setti ei ainakaan tässä vaiheessa tunnu huonolta vaikka toki sinällään tiivis paketti onkin.

Vuosi sitten koettiin täkäläinen vuodenvaihde ensimmäistä kertaa kaikessa kamaluudessaan. Pakoon ei nytkään lähdetty vaan otettiin uusi vuosi vastaan kotona. Vaikka Kodalla ei mitään ongelmia laukausten kanssa olekaan, niin silti ympäriinsä vilkkaana käyvä keskustelu ja uutisointi säikkyvistä koirista saa aikaan sellaisen tunteen, että toivottavasti ei vaan satu mitään. Meille ei sattunutkaan, mutta paljon tuntui koirille ympärimaan sattuneen säikähdyksiä ja jopa karkaamisia paniikissa. Kurjaa. Mukavaa olisi, jos paukkujen kanssa noudatettaisiin määrättyjä rajoituksia aikojen suhteen, mutta ainakin meillä naapurustossa paukuttelu alkoi heti myynti päivänä ja vielä eilenkin kuului muutamia paukkuja.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.