×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Tällä viikolla ilmat ovat olleet kylmät ja syksyiset. Kylmä tuuli on ehkä kaikkein inhottavin. Toissailtana satoi lunta vaikka ei se toki vielä maahaan jäänyt. Takkaa on saanut lämmittää pari kertaa. Kodalla oli selkeä mielipide asiasta ja onkin maannut takan kyljessä reporankana. Kodan mielestä lämpöisen takan paluu oli siis parhautta :)

Pari kuvaa aamupäiväiseltä lenkiltä. Ehkä vähän liian pienet huvit, mutta nauratti ajatuksena, jos laittaisi kuvatekstiksi "lenkillä Suomen 9. suurimmassa kaupungissa - väkeä kuin pipoa" :D Mutta oikeasti kiva, että ihan nurkilta löytyy edes hieman saman tyyppistä lenkkireittiä kuin edellisestäkin asuinkunnassa (sijoitus 191. väkiluvun mukaan), koska on nämä niin paljon kivempia käveltäviä kuin loputon asfaltti...

...

Äkkiseltään tuntui, ettei kuluneelta viikolta Kodalla ole paljon kerrottavaa, koska useampi päivä sillä meni lähinnä toimettomuutta huokaillessa. Tarkemmin mietittynä viikkoon mahtui kuitenkin useampi ihan hauska juttu. Viime viikolla Koda pääsi viettämään laatuaikaa Allin kanssa pitkän lenkin merkeissä ja yritettiinpä ottaa parivaljakosta kuvakin. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta onnistui kuitenkin! Suurin osa oli kyllä ilmekuvia ja jätetään ne tällä kertaa salaisiin arkistoihin...

...

Viikko on taas vierähtänyt ja voi vain todeta, että ei voi oikein nyt mistään valittaa. Kaikki treenaaminen on sujunut tosi hienosti. Kotona on ohjelmassa ollut useaan otteeseen hyppyjumppaa ja doboilua. Lisäksi ollaan käyty agiliitämässä ja rallytokoilemassa. ShowHaun mätsäri jäi välistä, kun hoksasin sen vasta sitten, kun tapahtuma oli ohi. Olisihan se ollut hauska käydä katsomassa saako ammattilainen millaisia kuvia tuosta koirasta, mutta ei nyt muuten edes harmita, koska ihan kivaa oli ulkoilla ihan keskenäänkin.

Syyskuu alkoi hienosti, ensimmäisenä päivänä fyssarilla todettiin, että Kodan hauisjänne on nyt ok! Huikea fiilis epätoivoisten kuukausien jälkeen. Toipumista takana 9,5kk ja se on kuulkaa pitkä aika se. Ollaan ikään kuin käännekohdassa, koska pieni pelko oli, että jänne ei paranekaan täysin. Kuntoutus jatkuu edelleen, ei siis vielä ole syytä huokaista ja heittäytyä ellun kanoiksi. Käydään kuitenkin kuulumiset läpi järjestyksessä, koska jännitykseltä ei aivan säästytty.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.