×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Edellisessä postauksessa vuodatin, että rallytokotreeneistä tuli kaikkien aikojen kaameimmat, suorastaan painajaismaisen nolot. Nyt viikkoa myöhemmin treeneissä singottiin aivan toiseen ääripäähän! Aivan muikean mahtavat treenit Kodan puolelta! Siinä koutsikin katsoi haavi auki, että täähän on aivan eri koira :D Olihan se todella pätevä. Sanoinko jo, että ihan mahtava?

Yksi syksyn merkeistä on ryhdistäytyminen ja ahkeramman asenteen ottaminen treenaamisessa kesän jälkeen. Joka syksy näin, vaikka olisi kisattukin kesän aikana paljon. Vähintään on talven tavoitteita mietitty ja tehty listaa asioista joita tarvitsee syksyn aikana harjoitella. Treenitavoitteet on vielä jokseenkin levällään, mutta luulenpa, että parin viikon sisällä se alkaa hahmottua. Ryhdistäytyminen on jo tehty ja treeneissä käyty.

Näyttelyn jälkeen olen katsellut uusia näyttelyitä. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole löytynyt mitään mihin viitsisi ilmoittautua. Joulukuun messariin ei olla menossa, se olisi ollut ehkäpä ainoa vaihtoehto tälle vuodelle. Ensi vuoden näyttelyistä ei vielä juuri tuomaritietoja ole netissä. Olen myös ehtinyt tsekkaamaan rallytokon kisakalenterin ja tarkoitus on ilmoittautua marraskuun kisoihin, mutta paikan saaminen voi olla enemmän kuin epävarmaa. Kennelkerhon kursseista tuli myös infoa ja pohdin, että lähtisikö Kodan kanssa tokoon vai rallytokoon. Rallytokossa ei ollut juuri meille sopivaa ryhmää, mutta päätin sitten rohkeasti ilmoittaa Kodan voittajaluokan kurssille. Toivon, että saadaan hyviä häiriötreenejä ja rutiinia ratojen suorittamiseen. Voittajaluokan liikkeitä ollaan Kodan kanssa vähän kurkattu kyllä ja jännityksellä odotetaan kuinka meidän käy.

 

Alkuviikosta pesin Kodan jalat, hännän ja kauluksen. Näyttelyä edeltävänä iltana putsasin kuraklöntin herran otsasta ja aamulla pesaisin vielä tassut ja harjalla tarkistin, ettei korvantauksissa ole takkuja. Kyllä kannatti viimeistelyt...

...

Kuinka valmistaudutaan Maailman Voittaja näyttelyyn? Siihen jota on odotettu jo pari vuotta ja maksettu sikamainen summa koiran ilmoittautumismaksun muodossa.

- Huomaa puoli vuotta aikaisemmin, että koiran olisi hyvä käyttäytyä kehässä kauniisti. Puoli vuotta on riittävä aika treenata asia kuntoon. Tajua edellisenä iltana, että harjoittelu on ollut kyllä usein mielessä, mutta toteutukseen asti on ehditty vain pari kertaa eli oikeastaan ei ollenkaan.
- Havahdu pari päivää ennen H-hetkeä siihen, että mitään kutsukirjettä ei ole saapunut. Saa paniikkikohtaus ja ota yhteyttä näyttelyn järjestäjään joka ystävällisesti lähettää kutsukirjeen sähköpostitse.

Perjantaina Kodalle tuli iso ylläri. Tuttu auto kurvasi pihaan ja Koda lähti intoa puhkuen ulos. Sekunnin puolikkaan Koda ehti hölmistyä, kun Allin sijasta autosta tupsahtikin ihan uusi tuttavuus. Hölmistys vaihtui tosiaan kyllä samantien ihastukseen. Koda otti Topi-pennun vastaan lämpimästi, pussasi korvat ja sitten alettiinkin jo leikkiä viritellä. Käytiin pikkuruinen kävelykierros tekemässä, kun temuaminen alkoi mennä tosi villiksi. Kaikki pennuthan Kodan mielestä on tosi ihania, mutta vaikutti siltä, että Topi oli kyllä poikkeuksellisen ihana. Kaikki järki katosi päästä ja ilme oli tosi typerä koko ajan eikä olisi millään malttanut olla pennusta erossa hetkeäkään. Pennuille tyypilliseen tapaan Topi väsähti aika nopeasti, mutta saattaa hyvinkin olla, että syksyn mittaan poitsun saavat melkoiset rallittelut vielä aikaiseksi... ...

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.