×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Jälleen kerran viime tipassa päätös lähteä mätsäriin. Pikkasen tuli kiirus, kun mätsäri ei ollutkaan siellä missä kuvittelin vaan vähän kauempana. Onneksi myöhässäkin ottivat ilmon vastaan, kun kehätkään eivät vielä olleet alkaneet. Olipas aika mukava mätsäri kaikin puolin. Maalaismaisemissa, suht vähän väkeä ja rentoa menoa. Vähän jopa ihmettelin, kun välillä oli aivan hiljaista. Oikeasti hetkittäin kaikki koirat olivat hipihiljaa. Paikalla oli sopivan lämmintä ja aurinkoista, kun tuntia aikaisemmin ukkoskuuro rymisteli alueen yli ja vei pahimman helteen mennessään. Nurmi oli tietysti kostea, mutta mitä sitten. Kokonaisuudessaan tasan tunti vietettiin paikalla Kodan kanssa, kun kehien loppua ei jääty katsomaan. Sopivan mittainen setti näin arki-illaksi.

Kerrankin päivitys aivan tuoreeltaan, harvinaista! Hetki sitten kotiuduttii Kodan kanssa mätsäristä. Sinne menoa arvoin aivan viime minuuteille saakka, koska helle on tänään ollut aivan järkyttävä. Meillä mittari oven pielessä näytti lähtiessä +32 ja Jokimaan pylväässä luki +31, kun kurvattiin parkkipaikalle - huh! Ilmoittauduttiin aivan viimeisten joukossa ja väkeä oli helteestä riippumatta runsaasti liikkeellä. Jouduttiin siis odottamaan omaa vuoroa reilun tunnin ajan. Aluksi jouduin jättämään auton aurinkoon, mutta onneksi autolle vapautuikin heti kohta varjopaikka.

Tänään Koda kävi fyssarilla, edellisestä kerrasta olikin jo 2kk ja väli oli turhan pitkä. Toipilasaikaa on kulunut noin 8kk. Joko ollaan maalissa? Ei, ei olla. Parempaan suuntaan ollaan koko ajan kuitenkin menty ja takapakkeja ei ole enää tullut. Edistyminen on kuitenkin hidasta. Tiesin sen olevan hidasta ja osasin siihen mielestäni asennoitua. Nyt kuitenkin huomaan olleeni turhan optimistinen, mutta onneksi maltti on pysynyt matkassa.

Hupsista, melkein kuukausi edellisestä päivityksestä. Kodan karkureissua ennen olisi jo ollut päivitettävää ja nyt toki sitten vähän lisääkin. Jatkuvasti on ollut tarkoitus päivittää "huomenna" tai viimeistään "ensi viikolla". Tarkoitus on ollut myös kirjoitella ylös mm. Kodan harrastusvälineistä ja lisäravinteista, mutta ne saa kyllä odottaa vielä omaa vuoroaan. Palataan nyt kuitenkin aikaan ennen juhannusta ja sitten siitä eteenpäin...

...

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.