×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Pitkien päivitystaukojen vastapainoksi nyt näköjään pukkaa päivitystä alvariinsa. Jääpähän ainakin merkintöjä, jos joskus muistin tueksi jotain haluaa tarkistella. Ja tulee vähän lyhyempiä postauksia kilometritekstien sijaan, mikä sekin on tietysti ihan jees.

Käytiin Kodan kanssa puuhastelemassa pihalla auringon paisteessa sitä sun tätä.

Edellisessä postauksessa Koda poti vatsaansa. Keskiviikkona masu alkoi olla terveiden kirjoissa. Selkä sen vastapainona sitten todella jäykkä, ilmeisesti siksi, kun masun ollessa kipeä Koda jossain määrin köyristi selkäänsä. BoT-loimi heitettiin selkään ja sitä piti sitten loppu viikon ja viikonlopun yli.

Viikonloppuna luovuttiin aikaisesta keväästä ja lunta tuli ihan reilusti jota seurasi sitten paukkuvat pakkaset. Lauantaina Koda hupsuttelikin uudessa lumessa ihan antaumuksella ja joka ulkoilulla Kodan täytyy saada piehtaroida lumessa. Koko ajanhan se on sitä tehnyt, mutta viime viikkoina se on ollut aika säälittävää räpellystä riutuneessa lumikökkäreessä ja nyt tilanne siis tästä näkökulmasta katsottuna korjaantui.

Ihan hilpeä kevät on ollut tällä viikolla meillä, tänään mittarissa jopa +11! Eilen melkein yhtä paljon ja oltiinkin Kodan kanssa pihapuuhissa muutaman tunnin ajan. Minä leikkasin puita ja Koda söi luuta auringon lämmittäessä turkkia. Tänään puolestaan oli odotettu, jännitetty ja jopa pelätty päivä. Kodan fysioterapiapäivä. Tänä päivänä ratkeaisi kilautetaanko seuraavaksi kuvausaika taas pikkasen kalliimpiin kekkereihin ja ollaanko miten suossa.

Viikonlopun yli katselin Kodan jumittelua, että jumittaa se, mutta ei mitään hälyttävää. Muutamia havaintoja kuitenkin nyt kirjattakoon muistiin...

...

Edellisen uinnin jälkeen Koda on saanut levätä rauhassa. Tai siis itse en ole flunssaisena jaksanut katuja tarpoa. Niin tai näin, niin nyt jokin varoittelee takaraivossa.

Viikonloppu Kodalla meni ihan hissuksiin. Käveltiin ja pönötettiin pallon päällä. Toiveeni flunssan alun kukistumisesta ei toteutunut vaan aivan päin vastoin kävi.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.