×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Pienet tiivistelmät mitä ennen joulua ja joulun jälkeen on ollut meneillään... Harrastuksista Koda on saanut pitää taukoa. niin agilitystä kuin rallystakin. Etenkin jälkimmäisen kohdalla tauko on ollut avian paikallaan, koska syksy meni kisakunnon hinkkauksessa ja sitten niissä kisoissakin. Nyt oli hyvä taukoilla ennen kuin aletaan vääntää avoimen luokan tehtäviä kuntoon. Agilityn kohdalla tauko tuli vähän mälsään saumaan, kun juuri päästiin takaisin kuvioihin tosissaan. Mutta ehtiihän sitäkin vuoden vaihduttua.

Koda ja tontut toivottavat leppoisaa joulua kaikille tasapuolisesti!

Jutut ovat viime viikkoina olleet vähissä, koska ei ole vaan ehtinyt. Joulukortteja ei olla lähetelty, koska jätin niiden tekemisen viime tippaan ja en sitten ehtinyt... Ei edes sähköistä saati sitten oikeita. Ensi vuonna sitten taas!

On muka ollut niin paljon kaikkea, ettei ole ehtinyt kirjoitella Kodan kuulumisia. Pari kertaa on tehty agility, kerran rallya ja välissä käytiin fyssarilla toteamassa, että kaikki on nyt ok! Vuosi jännettä jännättiin ja jänne on nyt kunnossa. Agilityssäkin saadaan siis palailla normaaleihin kuvioihin :)

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.