×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Toivon todellakin, että otsikon mukaisessa murjaisussa on jotain perää. Tiistaina tehtiin hallilla rataa kisanomaisesti ja voi jösses, että oli tuskaisaa. Lauantain kisat alkoi näyttää tämän valossa suorastaan painajaiselta. Tehtiin avoimen luokan kisarataa ja mikään tehtävistä ei pitäisi tuottaa minkäänlaisia vaikeuksia eli ei mitään painetta. Mutta jostain syystä Koda olisi mieluummin hillunut ja imuroinut lattiaa alusta loppuun. Oli toki ihan ennustettavissa, koska ennen halliin sisälle pääsyä jouduin jopa pällin palauttamaan kertaalleen autoon, koska ei ollut mitään älyä olemisessa...

...

Edellisen viikonlopun jälkeen fiilis oli, että hyvin meni, mutta vielä on treenattavaa. Nyt olen tarkoituksella jättänyt oikealla seuraamiset tekemättä, koska Koda niin mielellään tarjoaa semmoista toimintaa joka on uusi, jota treenataan ja josta saa paljon palkkaa. Ihan vain varmuuden vuoksi. Harvase päivä on kuitenkin jotain rallyjuttuja tehty.

Eilisen teemalla jatkekaan eli rally-tokon kisaamisen opettelun merkeissä. Ensin opettelin vahtimaan käytösruutua, toimimaan tuomarin sihteerinä ja laskemaan pisteitä. Päivän lopuksi sitten oli Kodan vuoro, onneksi Koda otti asian lunkisti ja verkkaamaan lähtiessä herra heräsi tukka pystyssä ja silmät ristissä. Siinä missä eilen oli helppo ajan kanssa valmistautua suoritukseen oli tänään lähtövuoro heti toisena ja valmistautumiset jäi tasolle "autosta radalle".

Pönttöpään viikonlopun suunnitelmat olivat auki koko viikon. Perjantaina illalla arvioin jalan semmoiseksi, että sillä voi lähteä liikenteeseen. Se on siis alkanut parantua aika kivasti. Kannatti lähteä, koska Kodalla oli huisin hauskaa ja tulokset olivat oikein mainiot! Kodahan olisi posotellut kummaltakin radalta täydet pisteet, mutta ohjaajalla on muistin kanssa jotain pöljiä vaikeuksia. Esimerksi kolmeen laskeminen oli aivan liian vaativaa... Molempien radan tulos siis 90p, kun yhden tehtävän ohjaaja urpoili nollille eikä älynnyt uusia.

"WTF? Mikä juttu tää nyt on?" Kodalla meni tötsähomma ihan yli ymmärryksen.

Ja minä en tajua miksi on näin kehno tuuri. Oikea jalka alkoi Kodaa kiusata viikonloppuna, joten se sitten salaa yöllä nuoli sen ihan kamalaan kuntoon. Maanantaina yöksi laitetusta paketista paljastui entistä kamalampi tulehtunut koipi. Kilautus lekurille, että antibioottia tarvittais ja Allilta saatiin lainaan kauden kuumin asuste, nyt kelpaa vastaanottaa lähetyksiä vaikka avaruudesta saakka. Ja jotta päivä olisi aivan upea, niin antibiootti ei sitten Kodalle sopinut vaan aiheutti koko koiran hyvin nopean tyhjentymisen. Ei paljon naurattanut, kun tavaraa lensi molemmista päistä. Tyhjennys oli tehokas ja äärimmäisen nopea ja sen jälkeen Koda oli taas ihan ok. Tänään haetaan uudet antibiootit ja vähän hyviä bakteereja kylkeen. Pidetään peukkuja, että se sopii. Tämmöstä tällä viikolla, se niistä rally-tokoista, mutta voitais ajankuluksi rakentaa pahvilaatikoista kuuraketti?

Tämän viikon teema on ollut rally-toko ja Kodalle synttärilahjaksi luvattu hammaslääkärireissu. Hyppyjumppaakin on tehty ja laukkaa samalla tarkasteltu. Hyvältähän se näyttää, joten kyllä kelpaa ensi viikolla mennä fyssarille tsekkaukseen!

Meidän rally-tokoilussa alkaa lähestyä seuraava vaihe eli kisaaminen. Kaksi viikkoa ja startataan kaksissa möllikisoissa. Neljä viikkoa ja startataan _virallisissa_ kisoissa! Kyllä, tänään tuli vahvistus, että paikka VAU:n kisoihin irtosi ja nyt alkaa jännittää. Pari pientä (?) seikkaa pitää vielä selvittää ja treenata päähän. (Ja ehkä vähän muutenkin...)

Kodalla on tänään synttärit, ikää jo 8v! Onnea Koda ynnä muut Callitris H-pennut :)

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.