×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Oikeassa oli fyssari, kun varoitti, että koirapoika voi olla vähän pipi käsittelyn jälkeen. Pari päivää Koda oli tosiaan vähän kipeän oloinen. Ensimmäisen päivän ja yön murjotti omissa oloissaan ja toisena päivänä sitten vaihtoi iilimatomoodiin. Voisin vaikka lyödä vetoa, että Kodalla oli päänsärkyä perjantaina, koska se sohvalla tuli viereen ja pyöri tuskastuneena ja lopulta työnsi päänsä selkäni ja sohvan väliin. Siellä se sitten tuhisi. Lauantaina oli jo ihan normaalin pirteä.

Toipilaan tilannepäivitystä pukkaa, mutta ensin vähän harrasteista. Eilen kipiteltiin ensimmäistä kertaa hallille jonne treenioikeus napsahti kennelkerhon jäsenyyden myötä. Kaksi tuntia varattu tokoilijoilla ja rally-tokoilijoille. Kodan kanssa paikalle mentiin teemalla "aakkoset alkaa a:sta" eli ihan vaan kontaktitreeniä häiriössä. Uskoin, että siinä olisi aivan riittävästi mökkihöperölle toipilaalle treeniä. Ja ihan oikeassa olin.

Viikon verran on ollut jo enempi pakkasta. Kokolailla kertaheitolla plussa keleistä -15 pakkasiin on tuntunut aika kalsalta. Tänä aamunna mittarissa pönötti pyöreät -20 astetta pakkasta. Kodan kanssa pikapikaa ulos asioilla ja takaisin sisään. Koda yritti kovasti levitoida, mutta joutui tyytymään tassujen nosteluun vuorottain. Jos ei pakkanen hellitä, niin sitten kaivetaan kaapista tossut esiin ja se ei kyllä Kodaa naurata, mutta muita senkin edestä. Normaalisti ei näin herkästi varpaat palele, mutta selvästi ilmojen yhtäkkinen pakastuminen vaikuttaa asiaan ja aika ymmärrettävää kyllä.

Kuvapäivitystä pukkaa! Aurinko pilkisti, joten pakkasesta huolimatta kaivoin kameran esiin pitkästä aikaa ja napsittiin muutamat kuvat Kodan kanssa.

Muut ovat kirjoitelleet blogeihinsa tiivistelmät viime vuodelta jo ajat sitten, joten koitetaan mekin nyt nykäistä jokunlainen sepustus aiheesta.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.