×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Kisataukoa ehti meille kertyä vuosi ja pari päivää päälle. Yksilöpiirinmestaruudet jäi kisaamatta muutama viikko takaperin, koska järjestäjän mielestä ilmoittautua pitäisi, ei se muuten onnistu. Noo, muistetaan sitten ensi kerralla! Nyt siis kisattiin pari perusrataa ja joukkuepiirinmestaruusrata siihen päälle. Hei hetkinen, niinhän me tehtiin meidän edellisissäkin kisoissa, hupsista!

Heti hoitolasta palattuaan Koda onnistui järjestämään itsensä kiipeliin ja hieman nolona tuli pyytelemään apua... ...

Koda sai (?) viettää pitkän viikonlopun Korkeen koirahoitolassa. Tostaina alkuillasta kävin luovuttamassa Kodan tutun Elinan käsiin ja Koda oli ihan, että pyh ja pah. Viimeksi Koda oli Elinalle ihan mielinkielin. Reilun kuukauden väli oli Kodan mielestä liian tiuha mennä hoitolaan. Maanantaina heti aamusta kävin hakemassa Kodan pois ja yllättäen Marja oli vastassa. Kaikki oli kuulemma mennyt hyvin viikonlopun aikana. Kodalla oli vähän ääni käheänä, mutta muuten kaikki jees. Koda ei edes ollut juuri väsynyt, joten on se tainnut yönsä kunnolla nukkua. Hyvä juttu!

Syyskuun alusta alkoi agilityssä talvikausi. Treenipäivä vaihtui perjantaista sunnuntaille ja samalla myös koutsi sekä treenikamut. Kahdet treenit on tässä jo ehtinyt olla.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.