×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Melkein, muttei ihan. Koda kävi tänään Tampereella Palolahden pakeilla spermatestin ja pakastuksen merkeissä. Aikataulu venyi heti aamusta ja kaikkiaan kolmisen tuntia klinikalla vierähti. Daamiksi Kodalle osui staffinarttu, mutta ei Koda turhan tarkka ollut rodusta... ...

Edelliseen postaukseen luvatut kuvat on nyt lisätty. Yksi juttu on vissiin tykkänään jäänyt täällä käsittelemättä talven aikana. Nimittäin ruoka. Ei omasta (vaikka oman juttunsa gluteenittoman ruuan opiskelusta saisikin) vaan Kodan ruuasta ja syömisestä.

Kuulumisia lyhyesti. Kiireissä ollaan kirkkaasti voiton puolella. Toissa viikolla pidin opinnäytetyön seminaariesityksen, ei mennyt suunnitelmien mukaan, mutta ihan ok kuitenkin. Samalla kirjotin kypsärin pois alta. Viikon päätteeksi käytiin luokan kanssa syömässä loppusuoran kunniaksi. Kodan Rimalta ostettu putkikin on pesty ja odottaa kunnostamista, kun vaijerit kurkistaa parista kohtaa. Mutta Kodalla oli pesupuuhissa hauskaa, kun sai rallata putkea ja leikkiä vähän vedelläkin.

Viime viikko meni sitten Kiinassa. Jännitys oli maanantina aikamoinen, mutta lentokentällä se sitten loppui kummasti. Tiistaina kukonkiekaidun aikaan lento oli Shanghaissa, josta parin tunnin autokyyti Suzhouhun. Pahoinvointilääke unohtui ottaa ja kun kyyti oli melkoista sekoitusta oli olo kohtalaisen kaamea, välillä onneksi nukahdin. Siitä suoraan alkoi työviikko, mikä oli ihan tiivis rutistus.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.