×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Edelleen päivitykset tulee täppäriltä. Ei siis kuvia eikä agivideoita vieläkään luvassa ja muutenkin pidetään jutut tiiviinä ja lyhkäsinä.

Kahteen edelliseen postaukseen piti eilen lisätä videot. No, videot ovat kamerassa edelleen, koska koneeni on nyt viruksen vallassa. Ekaa kertaa ikinä, jäin haavi auki ihmettelemään mitä ihmettä tapahtui. Hieman, kun mietin hoksasin kyllä missä meni vikaan. Muistanpa olla jatkossa entistäkin tarkempi hämäävän näköisten roskapstien kanssa.

Sunnuntaina leikki jatkui. Ei suinkaan samoissa merkeissä kuin tiistaina vaan nyt leikittiin kisoja. Riman seuramestaruuskisoihin kokeilemaan miten kulkee. Kinttu on ollut itsellä viikon kipeänä ja lauantain sähly meni kävellen ja linkaten, joten arvuuttelin vielä aamulla lähteäkö vai ei. No, teki kuitenkin mieli hyödyntää ilmainen kisatreeni vaikka selkeästi parempi olisi ollut jäädä kotiin.

Eilen kävi semmoinen munkki, että päästiin aamupäivästä ajelemaan hallille treenailemaan ihan itsekseen. Hallilla oli kuitenkin muitakin, mutta ei haitannut hetken aikaa odotella, kun treenaaja oli sen verran symppis tyyppi. Tyyppi oli 13vk ikäinen cockeripoika ja kaikessa iloisuudessaan ja puuhakkuudessaan tosi mainion oloinen kaveri. Metsästyslinjaisena sen ulkomuotokin viehätti peruscockeria enemmän, aikas näpsäkkä. Killellä on oma blogi josta voi kurkata millaisesta pentusesta oikein puhutaan http://killekikkailee.blogspot.fi.

No mutta ne meidän omat treenit.

Ensin infottakoon, että edelliseen kisapostaukseen on nyt lisätty video, ratapiirrokset ja joukkueradan aika. Sitten uusiin juttuihin. Viime viikko meni aikalailla toipuessa viisaudenhampaan leikkauksesta ja Koda on ottanut seurakoiran viran vakavasti. Se on ollut vieressä tai sylissä koko ajan. Tietokoneella se on välillä pakko ajaa pois, koska jalat puutuu ja onhan se vähän hankala mitään kirjottaakaan koiran yli...

...

Kodalla on tänään synttärit. Nyt siis jo 7-vuotias! Ikä ei vielä näy missään, mutta toivon mukaan ei ala pitkään aikaan näkyäkään. Päivä on ollut aurinkoinen ja lämmintäkin kymmenisen astetta, joten pieni kuvauskierros käytiin aamupäivällä tekemässä.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.