×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


SM-kisojen jälkeen Koda pääsi heti alku viikosta treenaamaan. Koutsimme oli poissa ja treenit tuurasi Pasi. Vauhdikasta, hauskaa eikä ihmeellisyyksiä ja rimat mineinä. Kodalla virtaa riitti ja tarkasti teki hommia. Kontaktit kisojen jälkeen sikahienot vaikka kuinka vedätti ja paljon pelätty keppien avokulma vaikealta puolelta aina oikein ja putki-kontaktierottelut toimi ja vauhdilla sekin. On se ilo tietää, että kyllä me sittenkin kotona osataan :D

Kisaviikonloppuna tein molemmista päivistä lyhyet tulospäivitykset tänne, mutta nyt paremmalla ajalla nivoin koko viikonlopun yhteen. Mitään aikaisempaa tietoa en ole poistellut, mutta hyvin paljon olen lisännyt. Video radoista on yhtä uusintaa lukuunottamatta, mutta siinä ei menetetty mitään oleellista. Valokuvia en toistaiseksi ole netistä onnistunut bongaamaan, mutta ehkäpä myöhemmin? Omaa kameraa ei mukana ollut, mutta kuvaajia oli radan reunalla muuten kyllä.

Sunnuntain yksilökisojen karsintaratana oli Anne Viitasen hyppäri, jossa tuloksia ei noin vain tehty ja nollia vielä vähemmän.

Koda oli lähdössä tosi rauhallinen ja alun ansasta selvittiin hienosti. Sitten Koda pisti kaasun pohjaan ja en ehtinyt sinne minne olin ajatellut ja Koda porhalsi toiseen ansaan nauraen jonka jälkeen en saanut hommaa enää kasattua vaan suunnattiin maaliin ja ulos. Matkalla sekoiltiin lisää, mutta ei sen väliä. Tuloksena HYL joka nyt komistaa kisakirjaakin. Ekat (& vikat?) arvokisat takana.

Nyt kotimatkalla ja vettä tulee kaatamalla. Toivottavasti kisapaikalla on kuivempaa!

Videoita tulossa aikanaan...

...

Ensimmäinen päivä SM-kisoissa takana, joukkuekisa. Ja tyylillä vedettiin eka rata tätä sorttia. Koda starttasi joukkueen toisena koirana. Muuten hyvä rata, mutta ensimmäisen puomin alastulon osumista epäilin. Mutta ihan toisenlainen ongelma odotti maalissa, ajanotto ei ollut käynnistynyt. Toiseen kertaan jouduttiin siis radalle jossa virheitä ei laskettaisi vaan ekan radan virhepisteet merkitsisivät, mutta hylky olisi hylky. No keppien jälkeen tuli yllättäen hylky ja radalta ulos ja koira kävelylle Jessen kanssa. Sitten kuulutettiin takaisin tuomareiden kanssa keskustelemaan. Ylituomari kehotti radalle vielä kerran tekemään suoritusta josta vain aika katsottaisiin ja hylyn tullessa aika olisi ihanneaika. Ihanneaika alittui 4s, yksi rima tippui, mutta sen ei siis väliä. Hellettä oli noin +30 joten kuuma oli. Radan jälkeen Koda pääsi pulahtamaan lampeen. Sitten selvisi myös, että puomilta oli annettu vitonen, mutta tuomari oli sen samantien korjannut pois (en tiedä kumpi tuomari nosti vitosen). Eli kaiken kaaoksen jälkeen tulos nolla! Ihanneaika 47s., aikavirhe -4,13s., nopeus 3,95m/s, ratavirheitä 0.

Lopulta joukkueen sijoitus oli 11. eli ei hassumpi ainakaan omasta mielestäni! Arppa & Nonnih vitonen ja hieman yliaikaa, Sari & Tuikku nolla, Kim & Popi vitonen.

Huomanna sitten yksilökisa...

...

Wuhuu! Kodan kävijälaskuri näytti tänä aamuna huikeita lukemia - 50 000 kävijän raja rikki! Kolmisen vuotta on nyt laskuri laskenut. Olen myös hämmästellyt, että päivässä kävijöitä on nyt viime aikoina ollut toisinaan jopa sata. Kiva, että on onnistuttu viihdyttämään :) Ehkäpä pian olisi jokin ulkoasuremonttikin paikoillaan, koska näillä on menty jo noinkin kauan...

Mutta, tunnustakaa nyt ketkä kaikki seuraa Kodan toilailuja!

Rankan viikonlopun jälkeen Kodalla oli maanantaina vuorossa hemmottelupäivä eli fyssarikäynti jonne mentiinkin ihan yhtä innostuneena kuin aina ennenkin.

Sunnuntaina oli vuorossa kisat Janakkalassa. Sää oli taas ennusteiden mukaan epävakaista joten sai ihan miettiä mitä kaikkea sitä mukaan pakkaa. Medejä oli ilmoittautunut nelisen kymmentä kahdelle radalle ja tuomarina meillä oli (taas!) Anne Savioja joka oli piirrellyt vallan hauskat ja jouhevat radat joissa oli hieman purtavaakin (ainakin meille). Koikkereita oli mukana muitakin; mineissä Foxy ja medeissä Ella, Kiia ja Aida.

Kaksi vuotta meni nopsasti ja koikkereiden oma erkkari saatiin pystyyn toista kertaa. Koiria oli ilmoitettu mukaan lähes sata ja tuomaroinnin hoiti hollantilaiset Lydia Erhart (urokset) ja Diana Striegel (nartut). Sää piti koko päivän jännityksessä, mutta sade alkoi onneksi vasta päivän lopulla loppukehien aikaan.

Edellisestä postauksesta meni nyt sitten viikko vaikka lupailin päivitystä jo tiistaille... No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.