×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Koda on edellisen viestin jälkeen pysynyt aivan normaalina pirtsakkana tyyppinä. Eilen tosi vesisade yllätti meidät ja kuivatessa huomasin märästä kuonosta, että jokin reikä siellä karvojen alla oli jemmassa joka ei kuivana näkynyt. Pari kertaa olen saanut kiinni kuonon hinkkaamisesta, mutta ei se mitenkään erikoisen paljon ole vaikuttanut kutisevan.

Perjantaina Koda pääsi aamupäivällä tarkistamaan joen tilannetta ekaa kertaa tälle kesälle. Tulvat olivat jo menneet, mutta melkoisesti joki virtasi vielä. Tovin aikaa sai poitsu spurttailla viereisellä pellolla ja pian huomasikin pulahtaa jokeen. Yhden kierroksen annoin siellä vetää, mutta sitten pakkasin kaverin autoon ja mentiin lammelle uimaan ihan kunnolla. Itikoita oli, jos mahdollista, vieläkin enemmän kuin aikaisemmin!

Aamupäivällä käytiin Kodan kanssa keskenämme tekemässä pienet treenit. Ensin tokoa ja sitten agia. Lämmintä oli riittävästi... ...

Kesä tuli sitten. Myös hämähäkit, itikat ja muut ällötykset. Ja liian kuumakin, eilen varjossa +25.

Tuli sitten ilmoittauduttua kisoihin Forssaan. Ei se kyllä oikeastaan missään vaiheessa ihan putkeen mennyt... ...

Huomasin juuri uutisista, että tänään on Maailman valokuvauspäivä!

Mahtava syy siis ottaa kamera käteen ja mikä jottei esitellä muillekin :)

Linkki Hesarin uutiseen

Tässä joitain omia otoksia. Tuli nyt kuvattua muutakin kuin tassutyyppiä.

 

Viikko alkoi komeasti aurinkoisena, mutta tosi kylmänä hurjan tuulen takia. Aamupäivällä tehtiin pikaisesti muutama toisto merkkiä ja vietiin tunnaria hieman eteenpäin. Illalla oli vuorossa kesän ensimmäiset agitreenit ulkokentällä.

Lauantaina oli Hollolassa tokon valmennus nuorille koirille ja sinne osallistui Fidon poika Aiko joka täytti juuri vuoden. Sovittiin tapaaminen, kun noin lähelle meitä koulutus oli ja halusin nähdä millainen koikkeri pennusta on kasvanut. Edellisenä iltana sain vielä puhelun koikkerista kiinnostuneelta perheeltä joiden kanssa sovittiin myös tapaaminen samaan syssyyn.

Kolmen kuukauden kisatauko päättyi ja samalla agiliidettiin ekaa kertaa tälle vuodelle ulkona. Elementtejä oli siis vaikka millaiseen hässäkkään. Iltakisat järkkäsi siis P-HAU ja kaksi starttia päästiin pinkomaan, molemmat agiratoja. Tuomarina toimi Anne Savioja ja ilmottautuneita medejä oli parikymmentä. Muitakin koikkereita paikalla oli: Fico, Veiko ja Zeppe.

Aamulla tuli puhelimeen viesti, että Lappilassa on nähty karhu. Yöllä toki, ajattelin. Siksikö Kodakin tuli poikkeuksellisen nopeasti illan elokuvan jälkeiseltä pikapissalta sisälle vaikka tavallisesti saa vähän huhuillakin?

Muistin tänään, että videokamerassa oli Kodan talvikauden viimeisistä treeneistä pätkiä. Ei niissä mitään erikoista eikä ihmeellistä ole, mutta tein niistä nyt koosteenkin, kun videoita ei ole aikoihin laitettu.

Eilen alkuillaksi pilvinen sää vaihtui aurinkoiseksi ja tehtiin Kodan kanssa vähän tokojuttuja.

Toukokuun tottelut alkoi varsin mukavasti. Sannan ja Ripen kanssa käytiin eilen nyt toista kertaa tottista puuhaamassa. Edellinen kerta tuntui melko toivottomalta sen suhteen, että koira pysyisi pois hajujen perästä ja saman asian kanssa painimiseen olin varautunut nytkin.

Ohhoh. Koda on kirjannut kuulumisiaan melkein kaksi kuukautta sitten! Pikkuisen pidempi hiljaisuus ja tästäkö pitäisi sitten jotain kirjoitettavaa keksiä? Saati, että kukaan jaksaisi sellaisen lukea... Kerrataan olennaisimmat ja se mitä nyt mieleen sattuu tulemaan ja reipastutaan kirjoittelemisen suhteen jatkossa.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.