×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Tiivistettynä tällä kertaa. Ei riittänyt jaksaminen seurata kehää loppuun asti eikä myöskään perusteelliseen päivitykseen. Kehän seuraaminenkin oli semmoista ei-keskittynyttä. Kodalla oli tosi hauskaa, kun paijaajia löytyi melkoinen liuta - terkkuja vaan kaikille! Tutut ja tuntemattomat Koda käsitteli samalla kaavalla eli hurjaa hännän vispausta, syliin punkemista ja märkiä pusuja.

Kehässäkin käytiin ja ihan vain perinteen vuoksi. Mitään ei odotettu eikä mitään saavutettu. Tuomari arasteli koiria mikä oli kyllä harmi juttu. Koda heilutti koko tutkimisen ajan häntää ja tuomari välillä säpsähteli, kun hampaiden katsominen ei meinannut onnistua. Kodalla oli tolkuttoman kuuma ja siten läähätti kieli roikkuen. Tuomari koitti varovasti ylähuulta nostamalla nähdä purentaa ja Koda heilautti aina päätään, kun hiplailu oli vissiin vähän ällöä. Lopulta Koda aivasti märänpuoleisesti tuomarin käsille ja pyysi sitten näyttämään purennan. Kieli siis suuhun, leuat yhteen vääntäen tuli purenta todettua oikeaksi. Liikkeitä katsoi yhden ympärijuoksun verran. Ei edestakaisia eikä mitään porukassa juoksemisia ollut tänään ohjelmistossa. Lattia oli liukas, joten himmata saatiin liukastumista välttääksemme. Seisomiseen ei kyllä mitään malttia tänään taas ollut, joten seuraavaan näyttelyyn olisi syytä taas petrata.

Erinomainen oli tuomio tällä kertaa ja siinä se sitten meidän osalta. Ei ollut muhkeaa näyttävyyttä eikä kauniin rauhallista esiintymistä, joten palkintosijat jaettiin toisenlaisille koirille. Arvostelu oli ihan perussettiä, ei mitään uutta eikä mitään yllätyksiä. Tuomarina oli hollantilainen H.A.H. Mensink.

"6 years old male, very good showing dog.
Malehead with good expression. Scissorbite.
Good earset and earings. Good topline and outline.
Good angulations in front and rear. Good bones and feet.
Good coat, weaving(?) and color.
Very good drive in movement. Good behavior."
Koko: normal
Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä
VAL ERI

Kuvapläjäys synttäripojan touhuista... ...

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.