×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Pakkasta tänään kymmenisen astetta ja muuten mukava keli. Käytiin Kodan kanssa pellolla lenkki ja ulkoilutettiin kameraakin.

Tänään avattiin meidän kisailuvuosi Hyvinkäällä I-HAH:n kisoissa. Kaksi agirataa ja yksi hyppäri, tuomarina Leena Rantamäki-Lahtinen. Medi3:sia oli reilu kolmekymmentä mukana.

Ja taas päivitys väli piiitkäksi. Paha juttu, kun sattuu olemaan hataraa sorttia tuo nuppi kirjoittavalla. Aksaa on tehty ja kivaa on ollut. Ulkona on oltu, kun tuo lumi on niin ihanaa. Ja siinäpä se sitten lyhykäisyydessään.

Juu, tiedän. Piti ryhdistäytyä ja ajatus oli kaunis. Mutta tämä päivittäminen on jäänyt vähän niinkuin ajatuksen asteelle heti vuoden vaihteen jälkeen. Nyt sentään on tehty muutakin kuin maattu pitkällään sohvalla.

Päivityksiä en ole jaksanut tehdä joulunalustunnelmien jälkeen. Flunssa se vaan helpotti joulunaikaan voidakseen jatkua uudelleen. Tätä kirjoittaessa ollaan jo aikalailla terveenkirjoissa. Koneesta tuli sitten muutenkin pidettyä lomaa, mutta tänään olen purkanut sähköpostia ja teen tämän päivityksen. Kaksi viikkoa lomaa takana ja oikeastaan mitään muuta en ole tehnyt kuin tuhonnut monta pakettia nenäliinoja... ...

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.