×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Viime viikko hujahti rauhallisissa merkeissä.

Lyhyesti lauantain kuulumiset. Koda lähti lähes vuoden näyttelytauon jälkeen Savitaipaleelle ryhmikseen ihan vaan fiilistelemään näyttelyyn. Mukaan otettin ess junnutyttö Pamela. Aamu oli melko eläväinen ennen lähtöä, kun koirat touhottivat ja Koda oli aivan mielissään, että ennen kuulumatonta lauantai-aamuna ennen kukon kiekaisua tulee tyttövieras! Siitäpä sitten ajelemaan näyttelyä kohti ja mukavasti kumpikin koirista matkusti rauhallisesti.

Joukkuepiirinmestaruuskisat kisattiin Forssassa Etelä-Hämeen kennelpiirin puolella. Meiltä lähtiessä sää oli harmaa, viileä ja syksyinen. Forssassa paistoi aurinko ja lämmintä oli lähes +20. Olipas mukavan lämmin, kun oli turhan lämpimät vaatteet päällä. Koda oli iloinen oma itsensä, mutta aavistuksen rauhallisempi kuin yleensä kisoissa. Viikon aksailut oli siis mehuja poitsusta vienyt.

Piirinmestaruskisat kisattiin Nastolassa eilen. Kolmesta radasta ensimmäinen oli ihan tavallinen kisa ja kahden viimeisen radan yhteistulokset ratkaisivat piirinmestaruuden. Tänään iltapäivällä mennään vielä Forssaan kisaamaan RimA:n joukkueeseen.

Keskiviikkona oli ohjelmassa kontaktien treenaamista P-HAU:n epiksissä. Sää oli syksyisen viileä, mutta ei onneksi satanut ennen kuin vasta kotimatkalla.

Tänään oli agilityn kesäkauden viimeiset treenit ja ensi viikolla siirrytään talvikauteen ja uusiin treenikuvioihin.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.