×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Heinäkuun viimeisen päivän aamuna olikin aikainen herätys ja ennen seitsemää jo lähdettiin Janakkalaan kisaamaan kaksi agilityrataa.

Torstaina oli aamupäivällä tosi kuuma. Sitten tuli hurja ukkosmyräkkä ja vettä tuli sen verran, että vei pihatiestä osan mennessään. Jännitti, että päästäänkö sitä ollenkaan treenaamaan!

Tiistain helteinen ilta tuli vietettyä P-HAU:n epiksissä. Vaikka aurinko ei paistanut, niin kuuma oli silti. Ennustus oli, että väkeä ei mahdottomasti olisi, mutta yllätys olikin suuri, kun väkeä oli runsaasti. Kolmisen tuntia vierähti siis nopeasti.

Aikaa edellisistä päivityksistä on tosiaan sen verran kauan, että ei oikein tiedä mistä aloittaisi ja mistä edes viitsii enää kirjottaa. Ehkäpä tehdään pikakatsaus juhannuksesta alkaen.

Kuukauden päivät Kodan sivut loistivat poissaolollaan. Hauska oli huomata, että ilmeisesti joku tätäkin sivustoa seurailee, koska aika moni kyseli, että missä Kodan sivut on! Mistään erityisen dramaattisesta ei ollut kyse vaan meillä nyt kävi ukkonen kylässä ja rikkoi sitä sun tätä. Tässä välissä on ehditty tekemään muutakin kuin ottamaan aurinkoa, mutta päivittelen juttuja myöhemmin paremmalla ajalla. Samalla on mietinnässä myös ulkoasun muutos, koska edellisestä alkaa olla pari vuotta. Mutta se jää nähtäväksi saanko aikaiseksi...

...

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.