×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Perjantai-ilta kulutettiin Kodan kanssa Nastolassa. Kaksi rataa saatiin kisata mitä parhaimmassa kisasäässä. Sen verrran isot kisat oli kyseessä, että kotona oltiin vasta puoli yhdentoista aikaan.

Eli tarjolla 5kpl namileluja. Kiinnostuneet laittaa viestiä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 

Viides ja viimeinen yritys. En tiedä missä vika, mutta jatkuvasti bittiavaruus imaisee tekstit parempaan talteen. Taitaa olla poikkeuksellisen tylsää kerrottavaa siis. No, kuitenkin ajattelin yrittää kertoa mitä on viikonlopun jälkeen puuhasteltu. Viikonlopun koulutuksessa yhtenä vinkkinä oli laittaa lelut ja namit paremmuusjärjestykseen. Tartuimme Kodan kanssa toimeen.

Kirjoitinpa äsken koko päivityksen lähes kokonaan ja sitten pieni hiiren heilautus ja tuotos katosi bittiavaruuteen ennen kuin ehdin edes tajuta. Joten otetaanpas uusiksi, mutta nyt kyllä kovasti tiivistettynä...

...

Lämpöä on riittänyt ja tänään on tuntunut olevan eilistäkin kuumempi ilma. Aamulla kahdeksan paikkeilla sanoin Kodalle, että ylös-ulos-ja-lenkille, kun vielä on viileää. Ja pah, mittari huusi jo silloin +22, kun tarkemmin katsoin.

Luvassa on koko viikolle hellekeliä joten aktiviteetit on syytä mahdollisuuksien mukaan hoitaa aamulla ennen kuin elohopea kipuaa kovin korkealle. Näin siis Kodan kanssa tehtiin, mutta kyllä silti oli kuuma!

Aurinkoisen ja lämpimän perjantai-illan voi varmasti viettää monella tavalla. Meidän valinta oli tottahan toki haku-treenit! Mikäs sen mukavampaa kuin tarpoa risukossa itikoiden ininän säestämänä!

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.