×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Edelliseltä viikolta ei ole paljon kerrottavaa. Kodan harrastelut jäi, koska allekirjoittanut oli kipeänä ja kiireisenä...

...

Torstaina oli agiliitelypäivä. Siitäpä ei jäänyt kamalasti käteen. Kodan kanssa treenit meni siihen, että yritin opetella ohjaamaan koiran hypyn ylitse ja oikeaan suuntaan. No eihän siitä mitään tullut vaikka hinkattiin sitä samaa hyppyä sen sata kertaa. Rata sitä ennen ja sen jälkeen meni ihan rutiinilla. Eikä siinä edes ollut mitään juttua, kunhan vaan olin ihan tumpelo. Samaa rataa meni sitten koutsailutkin ja hienostipa olin taas jättänyt avaimetkin kotiin. Onneksi koirakot oli taitavia ja aivaimiakin löytyi muilta.

Edellinen viikko oli melko vauhdikkaan tuntuinen, kun näin keväällä opiskeluhommelit pitäisi saada kuntoon ja koiramenoakin oli siihen päälle vielä melko mukavasti. Nyt alkanut viikko ei ainakaan hiljaisempi ole, pikemminkin päin vastoin! Saako jostain tilata lisää vuorokausia viikkoon?!

Keskiviikko aamu valkeni aurinkoisena ja lämpimänä, joten kiva oli aamutuimaan lähteä jälkiä tekemään. Kodalle ja Ripelle molemmille. Erinäisten eksymisten jälkeen oli jäljet tehty ja yksi vasta kuollut kyy bongattu. Jaiks...

...

Aamupäivällä lähdettiin Kodan kanssa taas vaihteeksi harrastamaan. Haku-treeneihin siis. Aurinko paistoi lämpimästi, mutta ei kuitenkaan onneksi ollut älyttömän kuuma ja tuultakin oli hiukan, joten koirat eivät paistuneet.

Aurinkoista ja melko lämmintä iltaa lähdettiin Kodan kanssa viettämään taas Lahteen Jokimaalle mätsäriin. Outin ja Ficon kanssa oli jo ennakkoon menosta sovittu ja olipa paikalla muitakin tuttuja. Melina oli paikalla juoksuisen Pamelan kanssa, joita en Kodan antanut moikata vaan yritettiin vältellä. Siitä huolimatta tuuli sattui sopivasti ja toi sulotuoksut ja Koda meni aivan sekaisin.

Kokeilin nyt ottaa käyttöön Kodan sivuille uuden toiminnon. Päiväkirjaa, Prinsessapäiväkirjaa ja Juttuja saa nyt kommentoida. Linkki löytyy aina kunkin tekstin lopusta ihan normaaliin blogityyliin. Katsotaan mitä tästä seuraa, jääkö käyttöön vai jääkö vain kokeiluksi.

Agilityn kesäkausi alkoi ja samalla vaihtui treenipäivä, porukka ja koutsi. Eli nyt kesä treenataan sitten torstaisin. Jatkan myös kouluttamista ja itsellä ryhmä pysyi puoliksi samana.

Tänään oli sitten vuosittaisen jäljestyskokeilun vuoro. Viime kesänä ei pahemmin jäljestetty, kun en viitsinyt alkaa pakottaa kerta maltti ei vaan vielä riittänyt vaikka oikeastaan Koda osasikin jäljestää. Tänäänpä sain sitten totaali yllätyksen. Jäljen alusta lähti varmasti jäljestämään ilman singahteluja riemukkain loikin ympäriinsä!

Kaikenlaista on vappuviikonloppuun mahtunut ja sääkin on ollut aurinkoinen vaikkakin viileä.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.