×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Sunnuntaina oli agilitypäivä. Polvivammaisena juoksentelut oli nyt pannassa, joten Kodan kanssa koitin ennen varsinaisten treenien alkua ottaa keppejä, kontakteja yms. mukavaa. Kodalla oli ekaa kertaa koskaan ajatuksen jossain ihan muualla kuin agiltyssä...

...

Aurinko paistaa ja lämmintä lähes +20! Ja kun aikaa kerrankin oli pihatöihin, niin muutama tunti sitten nopeasti vierähtikin. Työn jako meni aikalailla tasan, minä haravoin ja Koda puolestaan söi luuta ja leikki pallolla. Muutamia kuvia otin nopsasti myös.

Kodalla oli eilen vapaapäivä joten Kodan mielestä nyt pitkäperjantaina puuhastelut olisi pitänyt aloittaa hyvissä ajoin. Puolikahdeksalta Koda siis touhotti emännän ylös... Mihinkään kovin kummoiseen ei Kodan patistelut vielä siihen aikaan riittäneet,

Keskiviikkona ohjelmassa oli mätsäri Lahdessa Jokimaalla. Sitä kaunista säätä ei aivan riittänyt vaan oli harmaata, tuulista ja hetkittäin vettäkin ripotteli. Kodan kanssa kurvattiin ensin Melinalle, josta sitten kimppakyydillä perille. Lotta, joka oli maanantaina varsin kärttyinen, olikin aloittanut juoksut Kodan iloksi. Matka meni kuitenkin ihan kivasti vaikka kyydissä oli koikkeripoika, kolme enkkutyttöä (Lotta, Pamela, Iida) ja päälle vielä yksi phalenepoika (Teri). Koda lauloi pari matkalaulua meidän iloksi...

...

Maanantai-iltana puhuttiin Outin kanssa puhelimessa ja päätettiin pikaisesti, että mennäänpä tiistaina Hurttahallille kahteenpekkaan treenaamaan. Kodalle ja Ficollehan suunnitelma sopi myös paremmin kuin hyvin...

...

Koda pääsi aloittamaan viikon metsälenkillä Lotan ja Pamelan kanssa. Koko pitkä talvi tässä välissä vierähti, joten olikin jo korkea aika päästä juoksemaan kavereiden kanssa!

KUVIA

Lauantaina viettettiin Lahdessa Löytynmäessä kolme tuntia mätsärissä. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämmintä siis oli!

Maanantaina ja tiistaina Koda on päässyt tekemään pikkuisen aksaa kotipihassa sen verran, että kivaa on ollut. Keskiviikkona olikin sitten oikeaa agiliitelyä, kun pakattiin autoon Koda sekä Rane ja suunnattiin P-HAU:n epiksiin Lahteen. Kodalla intoa olikin, kun taas on taukoa ollut ja arkiliikuntakin ollut vähissä muiden juttujen takia.

Viikko takaperin sunnuntaina Koda pääsi taas agiliitelemään. Koutsina olikin Laura Isohanni joka vetikin kivat treenit porukalle. Pitkästä aikaa meidät laitettiin vääntämään ihan puhtaasti tekniikkaa ja sitäpä kaipaisikin toisinaan kovastikin radan viilettelyn sijaan.

Pitkästä aikaa Kodan kanssa suunnattiin viettämään lauantaita mätsäriin. Edellisestä kerrasta on todella aikaa, en muista käytiinkö viime vuonna yhdessäkään?

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.