×

Virhe

[OSYouTube] Alledia framework not found


Sunnuntaipäivää vietettiin taas Hyvinkäällä kisaillen. Sanna ja Rane poikkesi siis aamulla noukkimaan minut Kodan kanssa mukaan. Juuri kisapaikalle päästyä sainkin tekstarin. Aamun ensimmäisellä radalla kävi yksi koulutettava avaamassa kisauran ja hakemassa hyvää fiilistä, nollaa ei vielä irronnut, mutta tärkeimpänä hyvä kokemus ja intoa lähteä kisaamaan lisää. Onnea siis Ida ja Orvokki kisauran korkkauksesta!

Viime viikon maanantaina oli ilo viettää ilta koulutuksessa. RimA järjesti kurssin henkistävalmennusta jonka ensimmäinen osa oli siis nyt. Kouluttajana meillä oli Julia Kärnä. Koulutus oli oikein mielenkiintoinen. Nyt onkin sitten aikaa kuukauden verran tehdä kotiläksyjä ja käydä kisoissa testaamassa oppeja. Eli maaliskuussa on sitten koulutuksen toinen osa.

Koda päätti 5kk kisatauon varsin muikein tuloksin. Ekalta radalta nolla vaikkakaan ei nyt kaunein mahdollinen, koska ylimääräisiä lenkkejä ja läheltäpiti-tilanteita oli mukana, sijoitus 7. Toiselta radalta oli myös nolla lähellä, mutta yksi rima tipahti harmittavasti. Kokonaisuutena toka rata oli sujuvampi.

Huomenna kisat Hyvinkäällä. Edellisistä treeneistä kaksi viikkoa. Hirveä jännitys ollut jo yli viikon. Pakko suunnata siis vielä hallille...

...

Tiistaille olin suunnitellut, että Kodan kanssa menen päivällä hallille treenaamaan itekseen. Mutta suunnitelmat muuttuivat. Iltapäivä meni hirmuisen lumimäärän kolaamisessa, joten en enää lähtenyt Kodan kanssa hallille, koska olin Ranelle saanut illaksi peruutuspaikan Jarin ryhmään. Välillä on niin hyvä päästä toisten oppiin. Kodan kanssa lienee kuitenkin vielä tällä viikolla paree käydä treenaamassa ennen sunnuntain kisoja.

Lauantaina oli kaksi rataa Lempäälässä. Juuri edellisenä iltana hoksattiin, ettei halli olekaan sama kuin viimeksi. Ja Ideaparkin sijaan jouduttiinkin ajamaan vähän pidemmästi liki Tampereelle saakka. Eipä tuo nyt iso juttu ollut.

Viime sunnuntain treeneissä oli koutsina vuorostaan Lotta joka oli tehnyt aika hauskan radan missä Koda sai mennä lujaa, mutta toisaalta taas haastavan vaikeine paikkoineen.

Arkisto

© 2015 Sanna Pyykkönen. Sisällön kopionti kielletty. All Rights Reserved.